„Românii proști, cel mai slab plătiți, au crezut până la capăt. Unii eliberaseră vestiarul de la meciul cu Petrolul”. Se anunță haos total la FC Argeș: „Atunci s-a rupt tot”

Alex Matei 04.06.2023, 00:55

Costinel Tofan, căpitan la FC Argeș după eliminarea lui Calcan din returul cu Dinamo, a fost la un pas să izbucnească în lacrimi în timpul interviului de după retrogradarea Piteștiului.

Tofan spune că românii din lot au fost „cel mai prost plătiți” și lasă de înțeles că va părăsi echipa în urma retrogradării. La fel vor face mulți dintre cei care au jucat pentru FC Argeș în acest sezon. Fotbalistul crede că schimbarea lui Prepeliță a dinamitat vestiarul lui FC Argeș. Antrenorul dat afară când era aproape de playoff i-a lăsat locul lui Marius Croitoru, cu care echipa s-a prăbușit.

„Am demonstrat că am mai avut încredere în noi, am tras cât am putut. Am muncit aici 6 ani, am dat tot ce am avut eu mai bun. Mi-a ieșit sau nu, nu știu. Sunt piteștean, mi-e rușine să ies pe stradă, oamenii au crezut în noi. Am luptat până la sfârșitul campionatului așa cum am putut, până în ultima etapă. Atât s-a putut. Știam că dacă punem presiune și ei o să cadă psihic, ne mai trebuia un pic. Trebuia să fim un pic mai atenți.

Am avut o ocazie la Jakolis, pe urmă încă una. Dacă era 4-0 la pauză, nu zicea nimeni nimic. Mi-ar fi ușor să dau vina pe unul sau pe altul, pe jucători sau pe staff, dar… Unii n-au mai crezut nici la meciul cu Petrolul. Eliberaseră vestiarul. Mulți n-au mai crezut de atunci. Toți antrenorii au fost de valoare, dar tot s-a schimbat după plecarea lui Prepeliță. Nu vreau să dau în niciun antrenor.

Atunci a fost momentul cheie, așa cred eu. Nu vreau să dau în club, am muncit aici 6 ani, nu aș vrea să dau în alte părți. Este greu să vezi că unii jucători vin pe salarii de mii de euro, apoi pleacă acasă și proștii români, care sunt și cel mai prost plătiți, rămân până la capăt și au incredere până la capăt. Noi de ce să rămânem? Nu pot să spun acum că rămân. Mă voi gândi foarte bine, am nevoie de 3-4 zile să mă gândesc. Dacă rămân toți colegii mei, rămân și eu. Altfel, nu”, a spus Tofan la Digisport.

Urmăriți Playsport.ro și pe