Ronald Koeman, dezvăluire șocantă după războiul declanșat de fani: „S-a mai întâmplat asta!”

Robert Zanfir / 26.10.2021, 16:16
Ronald Koeman, dezvăluire șocantă după războiul declanșat de fani: „S-a mai întâmplat asta!”

Ronald Koeman a reacționat pentru prima dată după scandalul declanșat de suporteri, care au fost la un pas să îl linșeze pe olandez, după eșecul din El Clasico, 1-2 cu Real Madrid. Antrenorul a dezvăluit că astfel de lucruri s-au mai întâmplat la echipă.

Barcelona a pierdut El Clasico cu Real Madrid, 1-2, iar catalanii au ajuns la al patrulea eșec consecutiv în duelurile cu marea rivală istorică. Eșecul i-a înfuriat pe fanii catalanilor, care l-au contestat violent pe fostul idol de pe Nou Camp.

Ronald Koeman, dezvăluire șocantă după războiul declanșat de fani

Imediat după derby-ul pierdut pe Nou Camp, Ronald Koeman a fost băgat „în ședință” de fanii catalani. Mai mulți dintre suporteri l-au așteptat pe antrenor la ieșirea din stadion și i-au blocat mașina, au lovit bolidul cu picioarele, spre stupoarea fostului mare jucător al clubului.

Koeman a reacționat după incidente și spune că astfel de lucruri s-au mai întâmplat în club și că totul este o chestiune la nivel social.

Nu cred că putem să găsim o soluție acum. Sunt oameni lipsiți de educație. Acești oameni nu știu cum să să se comporte. Atmosfera pe stadion, chiar și la 0-2, era cu totul opusă față de ce am resimțit în afara stadionului.

Nu trebuie să le dăm multă atenție acestor oameni. Astfel de lucruri s-au mai întâmplat în trecut, chiar și Puyol a trecut printr-un astfel de episod. E păcat că nu poți să pleci acasă în siguranță, este o problemă socială!
Ronald Koeman, conform Marca.

I-au decis viitorul lui Ronald Koeman la FC Barcelona

În ciuda startului dezastruos din acest sezon și a eșecului cu Real Madrid, Ronald Koeman are în continuare sprijinul lui Joan Lapora. Acesta i-a trasat obiectivul imediat. Victorii pe linie în următoarele trei partide.

Rayo Vallecano (La Liga), Deportivo Alaves (La Liga), Dinamo Kiev (UEFA Champions League) sunt următorii adversari ai Barcelonei. Ronald Koeman are sabia deasupra capului, iar victoriile sunt decisive.

În ciuda rezultatelor, Koeman are parte și de sprijin. Mircea Lucescu este unul dintre cei care îl susțin pe olandez. „El trece prin cea mai grea perioadă posibilă pentru un antrenor. Perioada de la finalul unui ciclu, cu fotbaliști tineri promovați în locul celor consacrați.

Are nevoie de timp și de răbdare. În acest moment nu văd niciun antrenor care s-ar putea descurca mai bine decât Koeman.

E un sezon atipic. Aproape toate formațiile de top au nevoie de victorii după primele două meciuri din faza grupelor. Nu doar Barcelona vrea punctele miercuri. Asta căutăm și noi.

E normal ce se întâmplă acum la FC Barcelona. Nu e suficient să ai mulți tineri talentați, trebuie să fie și câțiva oameni experimentați în jurul lor. Cred că revenirea lui Aguero va aduce un plus important”, a declarat Mircea Lucescu.

În campionat, FC Barcelona ocupă locul 9 după 9 etape, cu 15 puncte, în timp ce în UCL catalanii sunt pe locul 3 în grupa E, cu doar 3 puncte.