Ronaldinho revine pe teren! A fost anunțată echipa la care va juca în turneul lui Pique

Catinca Giosanu 24.02.2023, 21:59
Ronaldinho revine pe teren! A fost anunțată echipa la care va juca în turneul lui Pique

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho se pregătește să revină în fotbal. Superstarul  internațional va participa la un campionat care se va desfășura la Barcelona, Kings League. Vestea i-a luat prin surprindere pe iubitorii fotbalului.

Ronaldinho, revenire spectaculoasă în fotbal

Ronaldinho se pregătește de o revenire senzațională. Conform publicației L’Equipe, brazilianul va lua parte la cea de-a opta etapă a Kings League, o competiţie spaniolă de fotbal în şapte concepută de fostul fundaș spaniol Gerard Pique.

Vreau doar să mă distrez și să mă simt bine.”, a declarat Ronaldinho, potrivit presei străine.

La ce echipă va juca brazilianul

Legendarul fotbalist va evolua pentru Porcinos FC, prezidată de influentul streamer Ibai Llanos şi lider în clasament.

A câștigat tot ce se putea câștiga în fotbalul mare

Ronaldinho și-a agățat ghetele în cui în urmă cu aproape 8 ani, dar chiar și așa a rămas un fan al Barcelonei și se pare că va evolua din nou în orașul catalan, într-o competiție care atrage tot mai mulți admiratori.

Starul brazilian, care a mai evoluat în cursul carierei sale la AC Milan şi Paris Saint-Germain, a câștigat „Balonul de Aur” în 2005. A fost al cincilea jucător al FC Barcelona care a câștigat trofeul după Luis Suárez (1960), Johan Cruyff (1973, 1974), Hristo Stoichkov (1994) și Rivaldo (1999).

În 2006, a cucerit trofeul UEFA Champions League cu echipa catalană. De asemenea, în 2002, pe când încă evolua pentru PSG, el a făcut parte din lotul Braziliei care a câștigat Cupa Mondială din Japonia și Coreea de Sud.

La un moment dat, el a participat la Cancun (sud-estul Mexicului), la un aşa-numit „meci pentru pace”, în care şi-a întârziat ieşirea pe teren timp de 90 de minute, până când i-a fost plătită suma de 300.000 de dolari, pe care convenise să o primească.

Urmăriți Playsport.ro și pe