Ronaldo, mesaj special pentru fani: „Nu avem scuze. Suntem Juventus!”

Gabriel Eșanu 24.12.2020, 20:24
Ronaldo, mesaj special pentru fani: „Nu avem scuze. Suntem Juventus!”

Juventus a încheiat anul 2020 de o manieră dezamăgitoare, după eșecul în fața Fiorentinei, scor 0-3. Un nou eșec, într-un start de sezon complet ratat pentru campioana Italiei. Juve este pe locul 6 și are 24 de puncte din primele 13 jocuri în Serie A. Cu zece mai puține decât liderul AC Milan. „Diavolii” sunt neînvinși în actuala ediție de campionat, dar au și un meci în plus față de formația torineză. Inter Milano, AS Roma, Sassuolo și Napoli sunt și ele peste formația pregătită de Andrea Pirlo.

Juventus va avea un program complicat la începutul lui 2021. Va înfrunta Juventus, apoi pe liderul AC Milan

Cristiano Ronaldo, vedeta lui Juventus, le-a cerut scuze fanilor pentru prestațiile dezamăgitoare. În special cea din partida cu Fiorentina. Și le-a promis că vor vedea o altă față a echipei în 2021. Cristiano a fost integralist în partida contra formației „viola”, dar nici el nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Pe 3 ianuarie, Juventus o va înfrunta pe Udinese, în primul meci din 2021. Iar apoi este programat derby-ul cu AC Milan, pe San Siro, pe 6 ianuarie.

„Ieri, cu o performanță slabă și un rezultat care nu poate fi acceptat, am închis seria de meciuri din acest an. Un an special din multe puncte de vedere. Stadioane goale, protocoale Covid, jocuri amânate, pauze lungi și un calendar foarte strâns. Dar aceasta nu este o scuză pentru nimic.

Știm că trebuie să dăm mai mult pentru a juca mai bine și pentru a câștiga. Suntem Juventus! Și pur și simplu nu putem accepta nimic mai puțin decât excelența pe teren! Sper ca această scurtă pauză să ne poată ajuta să revenim mai puternici și mai uniți ca niciodată.

Pentru că sezonul este înca departe de a se încheia și, în cele din urmă, credem că vom sărbători, înca o dată, câștigarea titlului. Credeți în noi, aveți încredere în echipa noastră atât de mult pe cât credem și noi în voi. Iar atunci vom livra rezultatele așteptate”, a scris Cristiano Ronaldo pe pagina sa de Instagram.

Urmăriți Playsport.ro și pe