Ronaldo și Georgina stârnesc un conflict uriaș în Arabia Saudită! Vor fi obligați să stea despărțiți | Galerie foto

Iosif Pintilie 04.01.2023, 20:36

Cristiano Ronaldo a decis să părăsească Europa și a semnat cu Al-Nassr, în Arabia Saudită. Fostul ”Balon de Aur” va avea un salariu imens la echipa din orientul mijlociu: 200 de milioane de euro vor intra a anual în conturile lui.

Ronaldo devine astfel cel mai bine plătit fotbalist din istorie, însă nu va fi cel mai fericit în Arabia Saudită. Asta pentru că legile țării îi vor afecta destul de mult deja tensionata relație cu Georgina Rodriguez.

Ronaldo și iubita lui, probleme în Arabia Saudită

Este deja bine cunoscut că legile din zona arabă sunt dure, mai ales cu femeile. Marea majoritate a doamnelor din zona arabă nu au prea multe drepturi, deoarece islamismul promovează superioritatea bărbatului, idee pe care țările europene o resping.

Una dintre legile din Arabia Saudită spune că o femeie nu poate locui împreună cu un bărbat, cât timp cei doi nu sunt căsătoriți. Astfel, este posibil ca pentru o perioadă, cei doi să fie forțați să locuiască separați.

Un avocat saudit a dezvoltat subiectul, lansând ideea că este posibil totuși ca autoritățile să închidă ochii la acest caz, mai ales că Ronaldo este un nume ce va aduce un plus de importanță statului lor.

Totuși, problema este cu atât mai mare cu cât presa internațională speculează o pozibilă despărțire dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez. Cei doi formează un cuplu de șase ani, dar au ajuns într-un moment decisiv al relației lor după ce și-au anulat nunta.

”Chiar dacă în Arabia Saudită este încă interzis ca un cuplu să locuiască împreună în afara căsătoriei, autoritățile au început să închidă ochii în ultima vreme. În prezent, în ceea ce privește rezidenții străini, autoritățile saudite nu se mai implică, deși legea interzice ca un cuplu necăsătorit să locuiască împreună.

Sunt câteva variante pentru Georgina pentru a venit în Arabia Saudită. Prima ar fi să vină la invitația clubului Al-Nassr, cu o viză separată, astfel să poată locui oriunde își dorește. A doua opțiune ar fi să obțină o viză de turist valabilă un an. Aceasta îi permite să locuiască pe teritoriul țării timp de 90 de zile consecutive la fiecare vizită.

Totuși, legea muncii din Arabia Saudită spune că fiecare femeie care obține o viză de intrare în țară trebuie să fie soția, angajata sau o rudă de gradul I a unui bărbat care locuiește acolo. Nu se poate acorda o viză non-turistică unei femei fără a fi căsătorită”, a spus un avocat saudit pentru EFE, citat de Mundo Deportivo.

Urmăriți Playsport.ro și pe