”Ronaldo știe multe despre România! A spus că avem femei foarte frumoase”. Ce discuție a avut CR7 cu colegul său, Drăgușin

Giosanu Catinca / 01.04.2021, 17:46
”Ronaldo știe multe despre România! A spus că avem femei foarte frumoase”. Ce discuție a avut CR7 cu colegul său, Drăgușin

Cristiano Ronaldo este un model pentru fotbaliștii români și nu numai. Starul lusitan este foarte serios, se antrenează din greu și niciodată nu vorbește în timpul ședințelor de pregătire. De curând, internaționalul portughez a stat de vorbă cu un fotbalist român care a fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi la echipa națională de fotbal a României. Mai exact, este vorba despre Radu Drăgușin. Printre altele, cei doi au discutat despre frumusețile țării noastre.

”Ronaldo știe multe despre România! A spus că avem femei foarte frumoase”

Portughezul ştie foarte multe despre ţara noastră. Cristiano Ronaldo i-a spus lui Radu Drăguşin că a auzit despre România că este o ţară foarte frumoasă, cu femei care au trăsături foarte interesante. Dezvăluirea a fost făcută chiar de sora lui Radu Drăguşin, Meira.

În momentul de față, sportivul în vârstă de doar 19 ani face parte din echipa de seniori a lui Juventus. Așa se face că Radu Drăgușin se antrenează cu staruri precum Cristiano Ronaldo, Buffon, Chiellini, Bonucci, Morata sau Dybala. Fundaşul român este destul de apropiat de Ronaldo, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie.

Fanii din Torino spun ca Dragusin lucreaza din greu, cu dorinta de a evolua in Serie A
Fanii din Torino spun ca Dragusin lucreaza din greu, cu dorinta de a evolua in Serie A

Ce discuție a avut CR7 cu colegul său, Drăgușin

Meira Drăguşin, sora lui Radu Drăguşin, a povestit într-un interviu acordat recent că starul italian îl ajută foarte mult cu sfaturi pe jucătorul român. De asemenea, femeia a dezvălui că cei doi fotbaliști au vorbit despre România. Se pare că Ronaldo ar fi fost coleg de cameră cu Marius Niculae, în perioada în care amândoi jucau la Sporting Lisabona. Cristiano Ronaldo i-ar fi transmis lui Radu Drăguşin că este impresionat atât de frumuseţea României, cât şi de trăsăturile femeilor din țara noastră.

Totodată, tânăra a spus că îl susţine pe Radu în partea extrasportivă şi că fotbalistul ascultă de toate sfaturile sale.

Mereu când mergem la cumpărături, mereu ţine cont de sfatul meu, fiind şi pasionată de domeniul acesta, de fashion. Mereu îl sfătuiesc cum să pregătească hainele şi aşa mai departe.”, a dezvăluit sora lui Drăgușin, pentru Telekom Sport.

În momentul în care a fost întrebată dacă tot ea este cea care l-a sfătuit să își facă frezura în stilul lui Ibrahimovic, Meira a făcut următoarele afirmații:

Eu nu am ştiut că şi-a făcut frizura aceasta. Eram în pandemie. Când s-a întors din Italia a vebit cu frizura aceasta şi mi-a plăcut foarte mult cum îi stă.”, a mai spus Meira Drăgușin.

3.000.000 de euro este actuala cotă a lui Drăgușin, potrivit publicației de specialitate transfermarkt.com.