Rost de scandal la Steaua. Daniel Oprița cere un salariu considerat mult prea mare pentru Liga 2. “I-a jignit pe cei din conducere”

Gabriel-Alexandru Ioniță 03.06.2021, 15:31
Rost de scandal la Steaua. Daniel Oprița cere un salariu considerat mult prea mare pentru Liga 2. “I-a jignit pe cei din conducere”

E rost de scandal la Steaua după promovarea în Liga 2. Daniel Oprița cere un salariu considerat mult prea mare de conducătorii Clubului Sportiv al Armatei. De altfel, antrenorul echipei roș-albastre a dezvăluit chiar după returul cu CS Afumați că este nemulțumit de oferta de prelungire care i-a fost făcută.

Eu am îndeplinit ce mi s-a cerut, mi-am făcut treaba, dorința mea este să rămân, dacă mi se propune ceva serios. Depinde de dânșii ce vor face. Trebuie să mi se propună un contract profesionist, mă fac că n-am văzut ce mi s-a spus. Dacă nu, nu este nicio problemă. Vreau liniște 7-8 zile”, a spus Oprița la finalul meciului de la Afumați.

Steaua a promovat în Liga 2 după barajul cu CS Afumați
Steaua a promovat în Liga 2 după barajul cu CS Afumați

Rost de scandal la Steaua. Daniel Oprița cere un salariu considerat mult prea mare pentru Liga 2

Acum, în presă au apărut noi detalii referitoare la pretențiile salariale ale lui Oprița. Potrivit Gazetei Sporturilor, surse apropiate de CSA Steaua au dezvăluit ce așteptări financiare ar avea fostul fotbalist de la Steaua și Dinamo. Conform acestora, el a avut în Liga 3 un salariu de 3.000 de euro pe lună, mult mai mare decât ceilalți antrenori de la acest nivel.

Acum, după promovare, lui Oprița i s-ar fi oferit un salariu de 4.000 de euro lunar. Discuția a fost doar una de principiu în primă fază. Antrenorul Stelei a refuzat însă oferta. El a considerat că este prea puțin având in vedere performanța pe care a realizat-o la echipa din Ghencea.

„I-a jignit pe cei din conducere”

Mai mult, aceleași surse dezvăluie că oamenii din conducerea clubului s-au simțit jigniți de modul în care a tratat Oprița acest subiect. Aceștia sunt supărați pe faptul că antrenorul și-a spus public nemulțumirea după meciul de la Afumați. De asemenea, el ar fi amenințat în cadrul clubului că, dacă va pleca de la echipă, îi va lua cu el și pe fotbaliștii pe care i-a adus.

Oprița este însă nemulțumit, a ieșit public să spună asta și i-a jignit pe cei din conducere. Mai mult, a început să amenințe că dacă pleacă ia și jucătorii pe care i-a adus. Mai ales că majoritatea sunt la final de contract, cu excepția a 4-5 din actualul lot”, ar fi spus Oprița conform sursei citate.

Din păcate pentru Steaua, aceasta nu este nici pe departe cea mai mare problemă a clubului în aceste zile. „Militarii” încearcă să găsească o soluție pentru a avea drept de promovare în Liga 1 încă din primul sezon. În acest moment, Steaua este club de drept public și nu are voie să joace în prima divizie. Această problemă se poate rezolva dacă oficialii clubului reușesc să găsească o variantă de a modifica statutul clubului într-unul de drept privat.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe