Ruptură în familia lui Țiriac? Detaliul care aprinde o întrebare mai veche

Moldoveanu Camelia 22.09.2021, 19:07

Detaliul ciudat care a ieșit la iveală chiar de ziua lui Ion Ion Țiriac. Pare că s-a produs o ruptură în familia omului de afaceri, iar Ileana Lazariuc este vizată în mod direct. Mai mult, atitudinea iubitei, Sorana Cîrstea, s-a schimbat radical.

Situație ciudată în familia lui Țiriac

Pe 22 septembrie Ion Ion Țiriac a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani. Dacă în trecut obișnuia să petreacă de ziua lui, de câțiva ani buni a renunțat complet la acest obicei. Mai exact, după mariajul eșuat cu Ileana Lazariuc, Țiriac Jr. a decis să iasă complet din lumina reflectoarelor.

Un detaliu ciudat a ieșit, însă, în evidență chiar de ziua omului de afaceri. Anul trecut, dar și în alți ani, pe data de 22 septembrie, Ileana Lazariuc obișnuia să posteze pe contul ei de Instagram un mesaj de „La mulți ani!” pentru fostul ei soț. În 2020 îl felicita pe Ion Ion Țiriac pentru vârsta împlinită printr-o poză. Nu orice poză, ci una de familie în care apăreau ei împreună cu cei doi băieți.

Ciudat este faptul că Ileana Lazariuc a luat decizia de a nu-i face nicio urare publică în acest an chiar după ce Sorana Cîrstea a început să nu-și mai ascundă relația cu Ion Ion Țiriac. Mai exact, dacă în trecut omul de afaceri obișnuia să-i comenteze la poze iubitei sale iar ea ștergea imediat totul, mai nou Sorana este cea care îi scrie mesaje publice lui Ion Ion Țiriac pe Instagram.

Singura femeie din viața lui Țiriac Jr. care are „verde” pentru a posta orice este sora acestuia, Ioana Țiriac. Tânăra a pus la Insta-story o fotografie cu ea și fratele ei în care îi ura un călduros „La mulți ani!”.

Ileana Lazariuc, interdicție pentru Sorana Cîrstea

După trei ani de relație, Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea sunt hotărâți să se căsătorească, semn că relația lor este una cât se poate de serioasă. Apropiații vorbesc chiar și despre un inel de logodnă pe care jucătoarea de tenis l-ar fi primit în urmă cu ceva timp. Se pare că Sorana obișnuiește să poarte bijuteria doar atunci când se vede cu cei dragi. Cei doi îndrăgostiți încearcă să păstreze orice detaliu al relației lor cât mai departe de ochii curioșilor.

Cu toate că există planuri mari de viitor, Sorana Cîrstea nu a reușit să se apropie prea mult de familia lui Ion Ion. După ce Țiriac (seniorul) și-a impus setul lui de reguli, Ileana Lazariuc nu s-a lăsat nici ea mai prejos. Sori nu are voie să-i cunoască pe cei doi băieți ai lui Ion Țiriac Jr. Potrivit apropiaților, Ileana invocă faptul că cei doi copii sunt mult prea mici pentru a înțelege ceea ce se întâmplă cu părinții lor și nu își dorește să îi bulverseze.

Urmăriți Playsport.ro și pe