Ruptura dintre Ioana și Ilie Năstase este definitivă. Anunț crunt venit de dimineață. „Nu-i mai acord altă șansă!”

Andrei Alexandra 17.11.2022, 06:08
Ruptura dintre Ioana și Ilie Năstase este definitivă. Anunț crunt venit de dimineață. „Nu-i mai acord altă șansă!”

Se pare că Ioana și Ilie Năstase urmează să trăiască din nou separați, după ce soția fostului lider ATP a transmis că nu mai vrea să revină acasă. Fără a oferi prea multe detalii, Ioana Năstase a lăsat de înțeles că s-a certat cu partenerul de viață și că simte nevoia unei schimbări.

Telenovela dintre Ioana și Ilie Năstase revine cu un nou episod

Ioana și Ilie Năstase sunt din nou cap de afiș în presa de tip tabloid, după ce s-a scris că fostul mare jucător de tenis al României ar fi fost părăsit, dar și deposedat de uriașa sumă de 2.000.000 de euro.

Referitor la presupusa sumă de bani care ar fi fost furată, zvonul s-a dovedit a fi unul fals. Ilie Năstase a infirmat vehement totul și a transmis că scandalul a izbucnit de la o întrebare pe care el i-a adresat-o soției:

„Mi se pare ridicol. Să plece cu două milioane la ea… Cine dă știrile astea? Eu sunt la un tratament la Eforie și m-am uitat și eu și am rămas trăsnit.

Eu doar am întrebat-o pe soția mea „unde ești?” și de aici că a plecat cu banii, că a fugit, că a luat nu știu ce… Doamne ferește! (…) Toți au preluat și niciunul nu m-a întrebat. Îi dau în judecată! Nu știu cine a dat știrea. O să mă uit cu avocatul să vedem cine a dat știrea”, a tunat Ilie Năstase, potrivit Libertatea.

Însă, nu totul s-a dovedit a fi fals în ceea ce îi privește pe cei doi. Prin intermediul unei reacții de ultim moment, Ioana Năstase ar fi confirmat că s-a separat de partenerul de viață. Mai mult, de data aceasta spune că nu ar mai avea de gând să se împace cu Ilie Năstase:

„De data aceasta nu mai este cale de întoarcere. Ruptura este definitivă. Nu-i mai acord altă șansă. Eu am familie, nu pot trăi astfel!”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate pentru mediaflux.ro.

De unde s-ar fi produs ruptura

Ioana Năstase spune că nu ea a fost prima care a plecat de acasă, ci soțul ei. Într-un mesaj pe care l-a postat pe rețelele de socializare, soția lui Ilie Năstase a relatat propria variantă a poveștii care a dus la cearta dintre ea și fostul lider ATP:

„În primul rând, țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea mi-au fost filmate.

Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine, de mai bine de o săptămână… Lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov. După care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.

În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța.

Ilie obișnuia să plece de acasă o perioadă de câteva zile, fără ca acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința. Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat”, a scris Ioana Năstase, pe Facebook.