Ruptură între Gică Popescu și Gică Hagi? Nicolas a plecat de la Farul

Giosanu Catinca / 17.08.2022, 12:02
Ruptură între Gică Popescu și Gică Hagi? Nicolas a plecat de la Farul

Mijlocașul Nicolas Popescu s-a despărțit de echipa Farul Constanța. Anunțul a apărut pe pagina oficială de Facebook a clubului. De ce a plecat Nicolas de la Farul.

Farul s-a despărțit oficial de Nicolas Popescu

În urmă cu o lună, fotbalistul de 19 ani debuta într-o partidă câștigată de Farul. Tot atunci, mijlocașul și-a dat acordul să rămână încă trei ani la echipa de la malul mării. odată cu trecerea timpului, sportivul s-a răzgândit.

Nicolas, fiul lui Gică Popescu, a părăsit gruparea din Constanța mult mai repede decât se așteptau fanii echipei. El a fost cedat definitiv clubului ilfovean FC Voluntari.

”A semnat cu echipa noastră pe o perioadă de 4 ani”

Clubul ilfovean a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că Nicolas Popescu a semnat un contract valabil patru ani.

FC Voluntari anunță transferul definitiv al jucătorul Nicolas Popescu, de la Farul Constanța, care a semnat cu echipa noastră pe o perioadă de 4 ani.

Nicolas Popescu este un mijlocaș central, în vârstă de 19 ani, crescut de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, dublu-campionat național cu Farul la categoriile U17 și U19. A debutat pentru echipa mare a constănțenilor în primul eșalon la data de 25 iulie 2021, strângând în total 7 partide sezonul trecut , în care a reușit o pasă decisivă.

Nicolas a participat la Campionatul European U19 din această vară din Slovacia, fiind coleg cu Doru Andrei, un alt tânăr de perspectivă transferat de FC Voluntari în acest sezon. În total, noul nostru jucător are 10 prezențe la echipa națională U19 a României, condusă de Adrian Văsâi.

Nicolas s-a alăturat deja lotului condus de Liviu Ciobotariu și va participa la antrenamentul din această dimineață. Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari.”, se arată în comunicatul emis de către reprezentanții clubului ilfovean.

Câte minute a strâns mijlocașul cedat de Farul Constanța

Mijlocașul a bifat șapte meciuri în tricoul celor de la Farul Constanța. Odată cu această schimbare, el speră să joace mult mai mult decât a făcut-o până acum.

Nicolas Popescu a fost cedat definitiv clubului ilfovean FC Voluntari.

Format la Academia Hagi, Nicolas Popescu (19 ani) a evoluat în șapte partide pentru echipa noastră în primul eșalon, unde a debutat la 25 iulie 2021, într-un meci cu Gaz Metan Mediaș, 2-0.

Mult succes, Nico!”, au transmis reprezentanții clubului finanțat de Gică Hagi.