Ruptură totală între Craiova și FCSB. Angajații s-au luat după cei doi patroni și au rupt o prietenie veche

Gabriel-Alexandru Ioniță 29.01.2022, 21:04
Ruptură totală între Craiova și FCSB. Angajații s-au luat după cei doi patroni și au rupt o prietenie veche

Este cunoscut faptul că între finanțatorii de la Universitatea Craiova și FCSB, Mihai Rotaru respectiv Gigi Becali, a existat în ultimii ani o relație de prietenie. În ultima perioadă aceasta s-a mai răcit și se pare că exemplul celor doi a fost luat și de angajații lor.

Ruptura dintre Universitatea Craiova și FCSB se produce pe toate planurile

Este vorba despre Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, și Marian Copilu, noul președinte executiv al Universității Craiova. MM a dezvăluit că a fost prieten bun cu Copilu pentru o perioadă lungă de timp, din 2004 până în 2017.

Atunci Marian Copilu a ajuns la CFR Cluj și a început lupta pentru titlu între formația din Gruia și FCSB, clujenii având până acum câștig de cauză de fiecare dată. Acela a fost momentul în care relația dintre cei doi a început să se strice. Mihai Stoica a povestit că el este cel care l-a introdus pe Marian Copilu în lumea fotbalului românesc.

Legătura lui Copilu cu fotbalul, până acum 4 ani, a fost prin mine. Venea la club când eram la Steaua, eram prieteni, era în anturajul meu, mergea la meciuri, la Urziceni la fel, în deplasări, peste tot. Când am revenit la Steaua, iar. Efectiv prietenie.

A avut o singură legătură cu fotbalul, la liga a treia, în Caransebeș, era finanțatorul echipei din localitate. Niciodată n-am știut că tânjește să intre în fotbal, nu mi-a spus niciodată. Tot ce a cunoscut el a fost prin mine. Pe Petrescu, pe Reghecampf”, a spus managerul general de la FCSB la Telekom Sport.

Mihai Stoica a comentat și situație lui Laurențiu Reghecampf în Bănie

De asemenea, Mihai Stoica a comentat și ultimele zvonuri legate de Universitatea Craiova, referitoare la faptul că Laurențiu Reghecampf ar urma să fie demis dacă nu va obține două victorii în următoarele două etape.

Managerul general de la FCSB a explicat că, deși aparent Mihai Rotaru are o relație foarte bună cu antrenorul său, finanțatorul oltenilor este un om care care poate lua o decizie surprinzătoare în orice moment.

Acum ceva timp a zis Mihai Rotaru că nu vine Marian Copilu și a venit. Rotaru e un tip impulsiv. Știu că Rotaru și Reghe au o relație și în afara serviciului, dar nu știu cum gândește Mihai Rotaru acum.

Prin octombrie, Copilu era cu Reghecampf și Rotaru, ziceau: „Ne-am făcut trupă de Champions League!”. Mi-a povestit un prieten comun. Nu știu ce se va întâmpla acum cu Reghe”, a mai spus MM sursei citate.

Cutremur în Liga 1. Mihai Stoica a anunțat falimentul clubului pentru o datorie uriașă