Rușinea trăită de Nadia Comăneci când mama sa a văzut-o în chiloți și sutien în centrul celei mai mari metropole din SUA: „Am avertizat-o!” – FOTO

Catinca Giosanu 05.10.2022, 12:18

Nadia Comăneci, regina gimnasticii mondiale, va împlini, luna viitoare, frumoasa vârstă de 61 de ani. Multipla campioană mondială și europeană a pus-o pe mama sa într-o situație dificilă. Fosta mare gimnastă a apărut aproape goală în centrul celei mai mari metropole din SUA.

Nadia Comăneci, în chiloți în centrul celei mai mari metropole din SUA

Campioana olimpică de la Montreal a făcut reclamă la lenjerie intimă. Problema este că fotografiile cu Nadia au fost afișate pe un panou expus în centrul celei mai mari metropole din Statele Unite ale Amecirii.

Mama Nadiei Comăneci și-a pus mâinile în cap în a aflat că imaginile cu fiica ei au ajuns să fie expuse în văzul tuturor.

„Am avertizat-o!”

Fosta mare gimnstă a avut grijă să o pregătească dinainte pe cea care i-a dat viață.

Mamă, am o veste bună şi una proastă. Cea bună e că mă vei vedea în centrul New York-ului într-o reclamă, iar cealaltă e că apar cam… dezbrăcată >> . Mama nu a înţeles mare lucru, dar s-a dumirit după ce a văzut panoul uriaş din centrul oraşului. A zâmbit şi mi-am dat seama că nu s-a supărat. Am răsuflat uşurată.”, a povestit Nadia Comăneci.

Gestul sportivei, catalogat drept nepoliticos

Nadia Comăneci a avut mai multe apariții în reclame. Ea a făcut reclamă la produse, cea mai controversată fiind cea la margarină.

Campioana noastră a fost atacată dur pentru reclama la margarină.

Cu un mare sentiment de dezgust, am răspuns azi unui mail care se semna Fundația Nadia Comăneci și nu mai știu ce bla-bla uri… Am răspuns cu întreagă dezamăgire a generației care a crescut transmițând și următoarei generații valorile legate de o adevărată ambasadoare a sportului și sănătății. (…)

Fiecare persoană și personalitate are un preț… Dar nu va gândiți că Nadia Comenci prestează doar în spot. Ea merge într-o campanie absolutamente agresivă, prin școli, și se adresează personal copiilor, legându-se prin toate instrumentele posibile de marketing și PR, de această otravă…”, a scrie Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, pe blogul său.

Și Robert Turcescu a reacționat după ce a văzut imaginile cu Nadia. El a numit-o pe fosta gimnastă “cerșetoare” și “nemernică”. Ulterior, și-a cerut scuze.

Urmăriți Playsport.ro și pe