S-a activat Mihai Rotaru și trece la atac. Ținta șefului Universității Craiova este Mihai Stoica

Robert Zanfir 06.01.2023, 23:23
S-a activat Mihai Rotaru și trece la atac. Ținta șefului Universității Craiova este Mihai Stoica

Mihai Rotaru îi atacă pe rivalii de la FCSB, iar „mărul discordiei” este ultimul transfer de la Universitatea Craiova, Alexandru Ișfan (22 de ani). Mihai Stoica ar fi spus despre fostul mijlocaș de la FC Argeș că suferă la capitolul viață extrasportivă.

Mihai Stoica nu e fan… Ișfan. Managerul FCSB l-ar fi refuzat pe mijlocașul lui FC Argeș din motive extrasportive: „Dacă e prieten cu Cristi Tănase… e clar!”, ar fi reacționat „mâna dreaptă” a lui Gigi Becali. Între timp, Ișfan a semnalizat stânga și a virat dreapta. Dorit în București și de Rapid, jucătorul a ajuns la Craiova. Motiv pentru Mihai Rotaru să declanșeze primul „război” al anului.

Mihai Rotaru declanșează primul război al anului. Ținta: Mihai Stoica

Universitatea Craiova a dat lovitura iernii. L-a transferat pe Alexandru Ișfan! Mihai Rotaru a plătit nu mai puțin de 750 de mii de euro în schimbul mijlocașului dorit și de Gigi Becali, dar și de Mutu la Rapid. Chestionat despre presupusele probleme din afara fotbalului pe care le-ar avea Ișfan, Mihai Rotaru a declnșat „tirul” asupra celor de la FCSB.

„Ar fi cazul ca cei de la celelalte echipe să-și vadă de viața și echipa lor. Apoi se întreabă de ce-i lovește trenul. Îl monitorizăm pe Ișfan de un an, la tot ceea ce înseamnă viață privată, în afara terenului.

Este prieten cu Latovlevici, care l-a luat sub aripa lui. Și îl știm toți pe Lato, că este profesionist. L-a băgat în sală, a început să-l formeze ca dezvoltare fizică. Iar Ișfan s-a comportat exemplar.

Ce a fost înainte e treaba altora. El, în această perioadă, s-a comportat foarte bine”, a declarat omul de afaceri la Digi Sport.

„Cluburile ar da faliment dacă le-am interzice celor de la FCSB să consume alcool”

Acționarul oltenilor nu ezită să îi acuze pe jucătorii lui Gigi Becali pentru viața dezordonată și nepotrivită cu rigorile sportului.

„Ca să facem o glumă, dacă le-am interzice celor de la FCSB să intre în cluburi și să consume alcool, jumătate din cluburi ar da faliment. Dar pe noi nu ne interesează ce se întâmplă în altă parte, de asta îi rugăm să își vadă de treaba lor, să nu vorbească de Universitatea Craiova și toată lumea va fi extrem de fericită. Vă dați seama că este o exagerare, dar este mesajul nostru către ei: Vedeți-vă de treaba voastră!

La Universitatea Craiova va fi altceva. Avem încredere în Ișfan, este un jucător cu calități extraordinare. Suntem siguri că va arăta foarte bine în tricoul nostru. Credem că poate ajunge în echipa națională a României”, a mai spus Mihai Rotaru.

Între timp, Universitatea Craiova a ajuns în Turcia, unde este programat cantonamentul din Antalya. Oltenii au antamat și trei partide de verificare în timpul turneului de pregătire, 4-15 ianuarie:

10 ianuarie: Universitatea Craiova – Kecskemeti TE (Ungaria)
15 ianuarie: Universitatea Craiova – Slask Wrocław (Polonia)
15 ianuarie: Universitatea Craiova – Partizan Belgrad (Serbia)

Sunt foarte bucuros că am venit la Universitatea. Au fost discuții de mai mult de doi ani de zile. Acum mă bucur că s-au concretizat și că în sfârșit am semnat. Sunt foarte fericit! Am câțiva prieteni care au trecut înainte pe la club, suporterii sunt minunați, stadionul la fel. Sunt multe chestii care m-au convins, nu le pot spune pe toate. Îmi propun să marchez, să îmi ajut echipa cât mai mult, iar la final să fim campioni, să sărbătorim cu suporterii,
Alexandru Ișfan, după transferul la Universitarea Craiova

Urmăriți Playsport.ro și pe