S-a aflat dieta minune a lui Cristiano Ronaldo! Fostul bucătar al lui CR7 i-a divulgat marele secret: „Nu e deloc scump să faci asta!”

Moldoveanu Camelia / 08.02.2022, 13:35

Cristiano Ronaldo a împlinit, pe 5 februarie, 37 de ani, însă vârsta este doar o cifră în buletin pentru atacantul lui Manchester United. Fotbalistul se menține într-o formă fizică de invidiat, iar pentru a da randamentul dorit are grijă să o îmbine antrenamentele titanice cu o dietă extrem de strictă. Fostul său bucătar al lui CR7 a surprins pe toată lumea când a dezvăluit ce mănâncă, de fapt, starul portughez.

Cristiano Ronaldo urmează o dietă extrem de simplă, însă eficientă. Uleiul de cocos este ingredientul magic

Girgio Barone este bucătarul care a avut grijă de alimentația lui Cristiano Ronaldo pe vremea când starul portughez evolua pentru Juventus. Se pare că pe vremea când evolua în Italia, CR7 nu era foarte pretențios la mâncare.

Fostul bucătar al lui Ronaldo a subliniat faptul că în meniul starului „nu există alimente scumpe”, însă totul trebuie să fie organic și natural.

Folosesc alimente organice și naturale – pește, pui, vițel, ouă, avocado, ulei de cocos și orez negru.”, a spus Girgio Barone despre meiul lui Cristiano Ronaldo.

Zahărul, grăsimile și carbohidrații sunt trecuți pe lista neagră. În schimb, dieta lui Cristiano Ronaldo conține foarte multe proteine. Mai mult, ingredientul „magic” folosit de bucătar, pentru a arde grăsimile, este uleiul de cocos.

Trebuie să ai grijă de corpul tău ca și cum ai avea grijă de un Ferrari.
Gătesc folosind ulei de cocos. De asemenea, este important să bei multă apă, dar purificată. Și să bei multă. Desigur, totul este combinat cu un antrenament greu. Dar odihna este la fel de importantă ca antrenamentul și alimentația. Și mâncatul devreme seara, nu târziu.”, a mai spus Girgio Barone pentru The Mirror.

„CR7 are același meniu în fiecare zi și nu bea decât apă”

Tânărul Daouda Peeters, fost coleg cu CR7 pe vremea când portughezul evolua la Juventus, a povestit că actualul star al lui United are același meniu în fiecare zi și nu bea decât apă. El a explicat și modul în care Ronaldo îi inspira pe ceilalți fotbaliști ai lui Juventus să devină mai buni.

Cristiano Ronaldo este o persoană foarte agreabilă. Nu e arogant absolut deloc, dar ia fotbalul în serios. În autocar, nu vorbește despre altceva decât despre fotbal.

Își dorește întotdeauna să câștige și ajută și tinerii jucători să se dezvolte. Chiar dacă a făcut-o inconștient, m-a ajutat și pe mine, m-a forțat să dau tot ce e mai bun din mine. El mâncă mereu același lucru: pui cu broccoli și orez și bea multă apă, fără sucuri. Când suntem împreună în sala de forță, rămân impresionat. Are un fizic perfect pentru un fotbalist.

Și eu am o musculatură destul de dezvoltată, dar, atunci când îl văd, îmi spun că mai am mult de muncă. E normal, el a ajuns la asemenea rezultate pentru că s-a pregătit ca un maniac timp de atâția ani”, a spus fotbalistul lui Juventus pentru Tuttosport.