S-a aflat salariul lui Leo Messi la FC Barcelona pentru următoarele sezoane. Modificare substanțială pentru argentinian

Bordei Radu / 02.08.2021, 23:54
S-a aflat salariul lui Leo Messi la FC Barcelona pentru următoarele sezoane. Modificare substanțială pentru argentinian

Cea mai lungă telenovelă din fotbal, din ultimul an, se poate finaliza în următoarele zile. Fanii Barcelonei s-au mai liniștit când au aflat că Leo Messi nu are de gând să îi părăsească pe catalani. Chiar dacă Manchester City sau PSG erau gata să îi ofere o avere ca să părăsească singura echipă la care a activat până acum.

Cu toate acestea, problemele uriașe financiare au împiedicat ca cele două părți să semneze noul contract. Asta chiar dacă, conform jurnaliștilor catalani, cele două părți ar fi stabilit toate detaliile noii înțelegeri.

Messi renunță la jumătate de salariu să rămână la Barcelona. „Visez frumos la Leo”

Președintele Joan Laporta speră să anunțe noua înțelegere în următoarele zile. Oficialul catalanilor a lăsat de înțeles că ar mai fi unele probleme de rezolvat, dar că este foarte optimist în ceea ce privește situația starului argentinian. Se pare că Leo a acceptat să primească doar jumătate de salariu, pentru a juca în continuare, la Barcelona.

Lucrurile merg bine. Mai sunt unele probleme de rezolvat, sunt importante, dar ceea ce contează este că există voință de ambele părți. Pentru Leo, prioritatea este să continue la noi, ceea ce mă bucură cel mai tare. Sunt șanse mari ca acest lucru să continue. Dacă îl visez pe Leo noaptea? Da, dar sunt vise frumoase, a declarat președintele Laporta, într-o conferință de presă

Barcelona așteaptă înțelegere de la Liga din Spania. „Așa se întâmplă în alte părți”

Se pare că cea mai mare problemă pentru Barcelona o reprezintă faptul că trebuie să scape de o parte din jucătorii cu salarii mari, pentru a putea înregistra noul contract al lui Messi. Catalanii trebuie să se conformeze regulilor stricte din Spania, iar salariile uriașe ale unor fotbaliști afectează bugetul. Mai ales că fotbaliști ca Griezmann sau Coutinho nu pot fi cedați în această vară.

Am dori mai multă flexibilitate de la Liga din Spania, este o situație specială. Și în alte campionate s-a întâmplat asta. Nu vor fi probleme să înregistrăm noile transferuri, dar am mai dori să aducem fotbaliști, i-a liniștit Laporta pe fani.

Președintele Barcelonei speră că șefii fotbalului iberic să arate înțelegere, mai ales că este în interesul tuturor ca Messi să continue în La Liga.

Toți vrem ca el să continue în Spania. Messi reprezintă un brand global, un superstar, atrage fani din toată lumea. Prezența lui ajută La Liga și fotbalul spaniol, a explicat președintele catalan.