Echipa de fotbal FCSB, sub conducerea lui Gigi Becali, a reușit să se distanțeze cu 10 puncte de rivalele CFR Cluj și Rapid, după o victorie strânsă cu FC Botoșani, scor 3-2.
În ciuda succesului, Becali a avut o nemulțumire majoră, criticând-o dur pe Cristina Trandafir, arbitrul VAR, pentru eliminările lui Nana Antwi și Darius Olaru.
Unul dintre factorii cheie ai succesului celor de la FCSB este alimentația jucătorilor. Bucătarul echipei, Marius Falan, a dezvăluit că meniul jucătorilor include brânză produsă chiar de mama lui Gigi Becali, Alexandrina.
Falan a declarat pentru Orange Sport: „Trebuie să avem grijă de ei, pentru că sunt perlele lui nea Gigi, ca să zic aşa. Spune mereu ‘Băieţii mei să aibă tot ce e mai bun’. O dată n-a făcut rabat, au fost momente când a venit şi a considerat că e calitate slabă a produselor. Da, ne trimite brânză făcută de dânsul şi de mama dânsului. Spunea ‘Mama face brânza, să ai grijă să mănânce băieţii’”.
În plus, Falan a menționat că Becali este foarte atent la calitatea produselor alimentare consumate de jucători. În trecut, acesta a interzis consumul de mezeluri de la supermarket, considerându-le nocive pentru sănătate. În schimb, jucătorii consumă acum mezeluri de înaltă calitate, chiar dacă prețul acestora este de trei ori mai mare.
Meniul săptămânal al jucătorilor este variat și diversificat, fiind adaptat în funcție de antrenamentele pe care le au. „E un ciclu săptămânal, trebuie să le reduci carbohidraţii la început de săptămână, și să-i creşti pe finalul săptămânii, pentru a le da energie. După antrenament, efort susţinut să-i încarci cu proteină”, a explicat Falan.
După meciuri, jucătorilor li se permite să consume alimente mai indulgente, precum hamburgeri, pizza sau cașcaval pane.
În urma victoriei cu FC Botoșani, analistul TV Ilie Dumitrescu a lăudat mai mulți jucători ai lui FCSB, dar cel care l-a impresionat cel mai mult a fost Florinel Coman.