S-a decis viitorul lui Drăgușin: ”Semnează! Intră în ultimele șase luni și poate alege orice club”

Gabriel Peneș / 05.04.2021, 16:33
S-a decis viitorul lui Drăgușin: ”Semnează! Intră în ultimele șase luni și poate alege orice club”

S-a decis viitorul lui Drăgușin: ”Semnează! Intră în ultimele șase luni și poate alege orice club”. Fundașul român de 19 ani a devenit o adevărată atracție pentru mari cluburi europene. Deși face parte din lotul lui Juventus Torino, Radu Drăgușin a dorit asigurări de la conducerea clubului în privința viitorului său.

S-a decis viitorul lui Drăgușin

La 19 ani, fundașul român de la Juventus este în centrul atenției „Bătrânei Doamne”. S-a decis viitorul lui Drăgușin. Cum contractul fotbalistului expriră la vară, el ar putea semna cu pe gratis cu orice altă echipă. Alte forțe din tobalul european s-au interesat de serviciile lui. Tottenham și Crystal Palace, din Anglia, dar și nemții de la Lepizig l-au avut în vizor. Dragușin a ezitat să se grăbească să semneze prelungirea contractului cu Juventus.

El a cerut garanții că va avea oportunități de dezvoltare în cadrul echipei torineze. Aceasta ar însemna, practic, cât mai multe minute jucate. Dar și excluderea vreunui viitor împrumut la o altă echipă, lucru practicat des de marile cluburi. Drăgușin a fost selecționat în naționala U21, dar nu a prins decât o jumătate de oră pe gazon, în meciul contra Germaniei U21. Abordat de ziariști pe tema rămânerii la Juventus, fotbalistul a evitat un răspuns clar.

S-a decis viitorul lui Drăgușin: ”Semnează! Intră în ultimele șase luni și poate alege orice club”
S-a decis viitorul lui Drăgușin. Antrenorul Andrea Pirlo va putea să se bazeze pe fundașul român și în sezonul următor

”Semnează! Intră în ultimele șase luni și poate alege orice club”

Încă sunt discuții despre viitorul meu. Voi lua cea mai bună decizie pentru mine și pentru cariera mea. Nu vreau să intru foarte mult în acest subiect, o să iau cea mai bună decizie pentru cariera mea”, a fost răspunsul misterios al lui Drăgușin, la conferința de presă de după meciul cu Olanda U21.

Acum se pare că Radu Drăgușin a luat decizia de a semna prelungirea contractului cu Juventus. Impresarul său, Florin Manea, se află deja în Italia, iar înțelegerea s-ar putea semna vineri. Chestionat în această privință, Manea a confirmat că acordul este aproape realizat.

În mare parte da, semnează cu Juventus, după ce se termină cu lotul cred că voi zbura la Torino și vom avea o discuție finală, el este în ultimele șase luni, oricând poate să semneze cu oricine. Și atunci și Juventus sunt puțin circumspecți să îl bage. Dar în momentul în care va semna, eu cred că va avea mai multe meciuri la Juventus, la echipa mare”, a declarat impresarul la ProSport Live.

Manea a mai dezvăluit că însuși președintele bianconerilor, Andrea Agnelli, a solicitat rezolvarea grabnică a situației lui Drăgușin.

Din ce am discutat eu, se bazează pe el, l-au pus cap de listă pentru resemnare, chiar și Agnelli a insistat, «dom’le, rezolvați situația cu Drăgușin, să știm ce facem». Deci se mizează foarte mult pe el, a spus Florin Manea, potrivit sursei citate.

Radu Drăgușin a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al lui Juventus, în 2020. Rezultatul a fost dat pe baza voturilor a 52 de experți, printre care jurnaliști italieni, antrenori, fotbaliști și agenți FIFA, scrie prosport.ro. Internaționalul de tineret a fost ales și într-un top al celor mai promițători 50 de tineri fotbaliști din Europa. Clasamentul a fost realizat de prestigioasa publicație goal.com. Drăgușin a ocupat locul 45, topul fiind condus de Ansu Fati, puștiul-minune al Barcelonei, văzut ca urmașul lui Messi la echipa catalană.