S-a declanșat războiul între Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu. Generalul, ofensivă fără menajamente

Moldoveanu Camelia / 22.06.2021, 23:08
S-a declanșat războiul între Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu. Generalul, ofensivă fără menajamente

Anghel Iordănescu a declanșat războiul cu Mircea Lucescu din cauza unei declarații făcute de antrenorul celor de la Dinamo Kiev. Generalul are total alt punct de vedere despre echipa națională a României.

Războiul între Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu

Generalul, ofensivă fără menajamente față de Mircea Lucescu după ce antrenorul celor de la Dinamo Kiev a avut o propunere surprinzătoare pentru banca tehnică a echipei naționale a României. Este vorba despre Marco Rossi, antrenorul naționalei Ungariei.

E cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu! Chiar nu mă așteptam să facă o asemenea afirmație. Ce poate să garanteze antrenorul actual al Ungariei? S-a mai făcut o greșeală cu Daum, a fost cea mai mare eroare pe care a făcut-o Federația.

În primul rând, Mircea Lucescu a făcut această afirmație doar din punctul de vedere al relației pe care o are cu respectivul selecționer. Deocamdată, fotbalul românesc are nevoie de un selecționer valoros, cu experiență, dar român, care cunoaște foarte bine competiția noastră internă, tradiția, jucătorii.

Din punctul meu de vedere, fotbalul românesc a avut posibilitatea să-i angajeze în perioada asta pe Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu”, a declarat Iordănesu pentru Digi Sport 1.

Declarație lui Mircea Lucescu care l-a deranjat pe Iordănescu

Antrenorul celor de la Dinamo Kiev este un cunoscător al fotbalului din Ucraina, motiv pentru care s-a uitat cu mare interes la meciul contra Austriei. În ultima etapă a grupei C de la Euro 2020, ucraineni au pierdut surprinzător în fața austriecilor cu 1-0. Rezultatul l-a nemulțumit total pe Mircea Lucescu, însă tot rău spre bine. Cu ocazia acestei partide „Il Luce” l-a revăzut pe Marco Rossi pe care îl apreciază profund. Atât de mare este admirația românului pentru omologul său de origine italiană, încât l-a propus selecționer al echipei naționale a României.

Sunt extrem de nemulţumit şi nu ştiu ce s-a întâmplat. Am avut impresia că echipa a intrat în teren convinsă că poate să facă meci nul fără niciun fel de problemă. Au fost mai relaxaţi, superficiali, foarte multe pase greşite de care au profitat austriecii, care au fost mult mai agresivi, mai direcţi, în tot ce au făcut

Nu mă surprinde, pentru că e un băiat foarte inteligent cu care eu am avut o relaţie mai specială, profesionist sută la sută, analiza foarte bine jocurile. Din păcate pentru mine, el a plecat după primul an la Sampdoria. Sper într-o zi să îl văd antrenor la echipa naţională a României, pentru că e foarte bine pregătit şi e un tip foarte serios”, a spus antrenorul lui Dinamo Kiev potrivit telekomsport.ro