S-a descătușat într-un pictorial incendiar chiar înainte de meciul cu Simona Halep | Galerie FOTO

Autor: Gheorghiu Dan / 03.08.2022, 20:29

Simona Halep se va duela în optimile de finală ale turneului de la Washington cu Anna Kalinskaya. Rusoaica în vârstă de 23 de ani se află în prezent pe locul 71 în clasamentul WTA și este extrem de apreciată de fani pentru activitatea sa de pe rețelele de socializare.

Simona Halep se va duela cu una dintre cele mai atrăgătoare jucătoare din circuitul WTA

Ea este fără îndoială una dintre cele mai atrăgătoare jucătoare din circuitul mondial. Iar sportiva care are o înălțime de 1.75 metri este conștientă de acest lucru și încearcă să îl materializeze la maxim în spațiul virtual.

Anna Kalinskaya obișnuiește să posteze pe Instagram fotografii provocatoare, care sunt foarte apreciate de cei peste 100.000 de urmăritori ai săi. Rusoaica se află în cea mai bună perioadă a sa din punct de vedere sportiv. Ea se află pe locul 71 în clasamentul WTA. În condițiile în care cea mai bună clasare a sa este reprezentată de un loc 70.

Ea nu a reușit să câștige vreun trofeu la acest nivel până acum. A devenit însă cunoscută în urma relației pe care a avut-o cu excentricul Nick Kyrgios. Din păcate penru cei doi, relația lor nu s-a încheiat foarte bine, iar Anna Kalinskaya chiar a avut un mesaj dur la adresa jucătorului australian, tot pe rețelele de socializare.

Nu ești un băiat rău, ci o persoană rea. Du-te dracului, de vampir energetic! Lasă-mă în pace!”, a scris atunci rusoaica.

Va fi primul duel direct între cele două în circuitul WTA

Simona Halep a trecut în primul tur la Washington de Cristina Bucșa, jucătoare din Spania, cu origini în Republica Moldova. Fostul lider WTA s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5. Dacă va trece de Anna Kalinskaya, românca va juca în sferturile de finală cu învingătoarea dintre Kaia Kanepi și Lin Zhu. Este prima întâlnire directă în circuitul WTA între Simona Halep și Kalinskaya, care a învins-o în primul tur pe Madison Brengle.

Înainte de acest meci, Simona Halep a fost din nou întrebată de colaborarea pe care a avut-o în trecut cu Darren Cahill. Jucătoarea de 30 de ani a ținut să precizeze că australianul a fost cel care a renunțat la acest parteneriat, ci nu ea, așa cum s-a speculat.

Nu vreau să îi compar (n.r. pe Cahill și Mouratoglou), sunt foarte diferiți. Chiar nu am cum să fac asta. Dar ca să lămurim situația, Darren m-a părăsit anul trecut în septembrie, nu eu am luat decizia. Dar mă bucur că pot lucra cu Patrick, are o energie foarte bună. Mă bucur că pot lucra cu astfel de oameni”, a spus Simona Halep.

CITEȘTE ȘI Simona Halep a recidivat și a renunțat la colaborare. Decizie neașteptată luată la Washington