S-a despărțit de Simona Halep și acum postează detalii despre marea rivală a româncei. Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Patrick Mouratoglou

Andrei Alexandra 31.10.2022, 16:43
S-a despărțit de Simona Halep și acum postează detalii despre marea rivală a româncei. Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Patrick Mouratoglou

Având în vedere faptul că Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Federația Internațională de Tenis după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat, este clar că și colaborarea ei cu Patrick Mouratoglou a fost oarecum suspendată în această perioadă. Antrenorul francez de origine greacă se ocupă în prezent de pregătirea copiilor de la academia sa de tenis de lângă Nisa.

După ce colaborarea cu Simona Halep a fost suspendată provizoriu, Patrick Mouratoglou s-a orientat către Serena Williams

De asemenea, în această perioadă, Mouratoglou dă semne că ar pregăti o nouă eventuală colaborare cu Serena Williams. Cei doi au colaborat excelent în perioada de glorie a americanei, dar au suspendat parteneriatul în momentul în care Serena a ieșit din circuit pentru o perioadă destul de lungă, după ce a devenit mamă.

În acest context, Mouratoglou a devenit antrenorul Simonei Halep. Acum însă, românca este suspendată, iar americanca dă semne că ar putea reveni asupra deciziei de a se retrage din activitate. Decizie anunțată după ediția din acest an a turneului de la US Open.

Serena Williams a făcut recent o declarație care a lăsat loc de foarte multe interpretări în acest sens. „Nu m-am retras. Şansele de a reveni sunt foarte mari. Puteţi veni la mine acasă, am un teren de tenis”, a spus americanca, cu zâmbetul pe buze, în cadrul unei conferințe de presă susținute recent la San Francisco.

La scurt timp de la acel moment, Patrick Mouratoglou a postat o fotografie pe Instagram, care de asemenea lasă loc de multe interpretări, mai ales în acest context. El a fotografiat cartea scrisă de el în urmă cu 5 ani, denumită „Coach”, carte în care explică pe larg cum s-a ajuns la performanțele uluitoare realizate de Serena Williams de-a lungul colaborării cu el.

Fotografia postată de Patrick Mouratoglou pe Instagram
Fotografia postată de Patrick Mouratoglou pe Instagram

Este posibilă o reuniune Serena – Mouratoglou?

Această postare a francezului a fost interpretată de unii fani în cheia conform căreia el ar pregăti terenul pentru o eventuală revenire a Serenei Williams în circuitul WTA. Mai ales că sunt șanse destul de mari ca Simona Halep să primească o suspendare destul de drastică în scandalul de dopaj în care este implicată.

Astfel, Mouratoglou și colaboratorii săi ar urma să devină „liberi de contract”. Iar o eventuală reunire cu Serena Williams ar părea de dorit pentru toată lumea. Rămâne de văzut dacă această ipoteză se va confirma sau nu. Cert este că Serena este o mare admiratoare a antrenorului Mouratoglou, pe care îl laudă cu fiecare ocazie.

„Patrick nu este doar un coach mare, ci unul fenomenal. Indiferent de jucători, cu toții se simt îngroziți de ideea că urmează să înfrunte un adversar antrenat de Mouratoglou”, a spus la un moment dat, printre multe altele, Serena Williams.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe