S-a dezlănțuit CTP după victoria obținută de Simona Halep la Madrid. Jurnalistul nu a mai contenit cu laudele

Moldoveanu Camelia 01.05.2022, 09:09
S-a dezlănțuit CTP după victoria obținută de Simona Halep la Madrid. Jurnalistul nu a mai contenit cu laudele

CTP, un fin cunoscător al „sportului alb”, a avut doar cuvinte de laudă pentru Simona Halep după meciul câștigat contra numărului 2 WTA, Paula Badosa. Campioana României s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1 în turul doi de la Mutua Madrid Open 2022.

CTP, mesaj puternic la finalul meciului: „Simona Halep s-a întors”

După ce Iga Swiatek a anunțat că se retrage de la Mutua Madrid Open din cauza accidentării la umărul drept, Paula Badosa a devenit favorită pentru câștigarea marelui trofeu. Însă, iberica a terminat meciul contra Simonei Halep în lacrimi.

CTP a stat cu ochii pe meciul campioanei României și a avut doar cuvinte de laudă. Fin cunoscător al „sportului alb”, jurnalistul a anunțat faptul că Simona Halep a revenit în cea mai bună formă a ei.

Simona – fără pas în spate!

În sfârșit! Simona s-a întors la ce ne-a arătat în 2018, când a ajuns în finală la Australian Open și a câștigat Roland Garros. Urcată la maximum fizic, cu jocul de „picioare zburătoare” care a făcut-o celebră, Simo n-a dat niciun pas în spate în fața loviturilor dure ale numărului 2 mondial, Paula Badosa.

A luat inițiativa, a returnat decisiv, a atacat cum a avut ocazia. A reușit contre formidabile, de „WTA lovitura lunii aprilie”.

Foarte bine pregătită, inclusiv psihic, știind tot timpul ce are de făcut – asta trebuie să fie rezultatul lucrului împreună cu antrenorul Patrick Mouratoglou, cu care se arată că a făcut „joncțiunea”. Semne bune, chiar foarte”, a scris CTP pe Facebook.

„Nici nu-mi dădea prin cap așa ceva”

Simona Halep a recunoscut în mai multe rânduri că nu este o elevă comodă și că se deschide extrem de greu în fața oamenilor. Caracterul jucătoarei de tenis este unul puternic, motiv pentru care mulți ani a preferat să se antreneze singură, sau cu antrenor, în România. Aceasta deține chiar și un teren de tenis acasă, însă noua viața o fascinează:

„Pot să spun că nu m-am așteptat niciodată să fac acest pas, nici nu-mi dădea prin cap așa ceva. Nu am fost pro academii, pentru că nu am crezut că o să pot să fac față unui sistem foarte bine pus la punct, cu o anume oră de trezire, totul riguros, mi-a plăcut mai mult să fiu independentă, dar impactul pe care l-am avut când am intrat acolo și m-am antrenat a fost ceva wow.

Deodată am simțit că vreau să fac treaba asta. În momentul respectiv, Patrick nu era disponibil, dar am tot stat acolo și m-am antrenat cu altcineva, a fost o experiență deosebită și vibe-ul de acolo m-a ajutat că iau decizia, care nu a fost una ușoară, să schimb toată rutina și modul de viață, dar sunt foarte bucuroasă că am făcut pasul și că am avut această oportunitate”, a spus Simona Halep înaintea meciului cu Paula Badosa, potrivit GSP.

Urmăriți Playsport.ro și pe