S-a enervat Edi Iordănescu. Răspunsul vehement al selecționerului după ultimele acuzații ce i-au fost aduse

George Drafta 11.01.2023, 16:51
S-a enervat Edi Iordănescu. Răspunsul vehement al selecționerului după ultimele acuzații ce i-au fost aduse

Iordănescu jr nu s-a mai putut abţine după un nou atac al impresarului Florin Manea.

Agentul FIFA a reiterat ideea că Radu Drăguşin nu este folosit atât de mult la lotul naţional din cauza faptului că jucătorul este reprezentat chiar de el. Iar selecţionerul nu a putut trece cu vederea afirmaţiile pe care le consideră inepţii.

Florin Manea a avut aceleaşi reproşuri şi pentru Florin Bratu, atunci când acesta era selecţioner şi la tineret
Florin Manea a avut aceleaşi reproşuri şi pentru Florin Bratu, atunci când acesta era selecţioner şi la tineret

„S-au scris și spus atât de multe neadevăruri de când sunt la națională despre mine că dacă stau să răspund pentru fiecare în parte, nu îmi ajung zilnic 24 de ore. Chiar nu mă mai interesează! Focusul meu trebuie să rămână pe activitatea specifică. Cât sunt la echipa națională, fac selecție și prin agenda mea telefonică, nu doar la jucători. Cine nu a reușit să mă cunoască până acum, ar fi mai bine să mă evite pentru că la fel voi face și eu.

Sunt sigur că personal nu pierd nimic. Unii nu înțeleg că fac rău jucătorilor, nu bine, când fac astfel de afirmații și presiuni. Eu nu percutez la lucrurile astea! Am respect total pentru agenți, am și amici în domeniu, cunosc foarte mulți atât români cât și străini, unii sunt chiar de top, dar eu nu am avut niciodată o exclusivitate cu cineva. Nu m-a dus nimeni la vreo echipă, am fost mereu independent. Nu datorez nimic nimănui”, a precizat selecţionerul, într-o intervenţie pentru ProSport.

Drăguşin ejoacă acum pentru Genoa, în Serie B
Drăguşin joacă acum pentru Genoa, în Serie B

Ultima replică

Iordănescu jr se apără. Susţinând că anumite erori în ceea ce priveşte selecţia nu trebuie interpretate în niciun caz drept favoritisme sau nedreptăţi. Totodată, selecţionerul care este aproape să împlinească un an la conducerea tricolorilor anunţă că nu va mai răspunde în perioada următoare celor care vor lansa săgeţi în direcţia sa.

Edi Iordănescu are ca obiectiv calificarea la Euro 2024
Edi Iordănescu are ca obiectiv calificarea la Euro 2024

”Pot să mă considere nebun, dar șantajabil niciodată! Pot să fac greșeli de selecție sau să apară niște momente de lipsă de inspirație, dar sunt lucruri inerente și se întâmplă pe la toate naționalele. Dar interesele și combinațiile nu există în vocabularul meu. Dacă cineva aduce cea mai mică dovadă în sensul ăsta, nu doar că plec de la echipa națională, dar renunț și la antrenorat.

De obicei, când fac o greșeală, prin prisma unei selecții sau ceva de genul, nu o prea repet. Cine e competitiv este văzut de noi. Principiile și valorile mele sunt foarte bine definite, de aia am și avut conflicte în anumite locuri și am plecat. Mi-am asumat tot mereu. De acum începe campania și focusul meu va fi total pe calificare”, a tunat antrenorul de 44 de ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe