S-a făcut. Benzema a semnat contractul cu Al Ittihad. Atacantul francez va avea un contract galactic

Iosif Pintilie 05.06.2023, 15:33
S-a făcut. Benzema a semnat contractul cu Al Ittihad. Atacantul francez va avea un contract galactic

Karim Benzema și-a găsit echipă, după ce s-a despărțit de Real Madrid. Așa cum era de așteptat, acesta va lua exemplul lui Cristiano Ronaldo și va merge să se îmbogățească la arabi.

Benzema a semnat

Enzema a fost ”șomer” doar câteva ore. Atacantuș francez, deținător al Balonului de Aur, a semnat cu Al Ittihad, echipă antrenată de fostul antrenor de la Tottenham și Wolves, Nuno Espirito Santo.

Fabrizio Romano a anunțat că cele două părți au ajuns la un acord valabil până în 2025. El va avea un salariu uriaș: 100 de milioane de euro pe sezon. Mai mult va câștiga doar Ronaldo, care este plătit cu 200 de milioane de euro anual.

Benzema a plecat de la Real Madrid

Real Madrid a anunțat printr-un comunicat că despărțirea de Benzema.

„Real Madrid și căpitanul Karim Benzema au ajuns la un acord pentru a încheia perioadă extraordinară și de neuitat ca jucător la clubul nostru. Real Madrid dorește să își exprime recunoștința și afecțiunea pentru una dintre legendele clubului.

Karim Benzema este deținătorul Balonului de Aur și al premiului UEFA Jucătorul Anului 2022. Premiile au fost acordate după un sezon extraordinar, în special în Champions League. Căpitanul nostru a strălucit în meciuri memorabile și a ajutat-o pe Real Madrid să câștige al 14-lea trofeu european la Paris, fiind cel mai bun marcator al competiției, cu 15 goluri.

Karim Benzema este pe locul cinci în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe apariții, 647, și este al doilea marcator all-time pentru Real Madrid, cu 353 de goluri. Totodată, este al doilea cel mai bun marcator din toate timpurile pentru Real Madrid atât în campionat, cât și în Liga Campionilor. Cariera lui Karim Benzema la Real Madrid a reprezentat un exemplu de comportament și de profesionalism și a întruchipat valorile acestui club. Karim Benzema și-a câștigat dreptul de a-și decide viitorul.

Real Madrid este și va fi mereu casa lui Karim Benzema și le urează toate cele bune lui și familiei lui, în noua etapă a vieții. Marți, 6 iunie, un moment de adio pentru Karim Benzema va fi organizat la Real Madrid City, în prezența președintelui Florentino Perez”, se arată în comunicat.

Urmăriți Playsport.ro și pe