S-a făcut de râs Octavian Șovre, asistentul lui Ovidiu Hațegan? Adrian Porumboiu, afirmație neașteptată la adresa „asistentului”

Moldoveanu Camelia / 07.04.2021, 15:14
S-a făcut de râs Octavian Șovre, asistentul lui Ovidiu Hațegan? Adrian Porumboiu, afirmație neașteptată la adresa „asistentului”

Octavian Șovre a fost luat la „roast” de către Adrian Porumboiu, după ce i-a cerut un autograf lui Erling Haaland. Ulterior, fostul finanțator al echipei FC Vaslui s-a răzgândit.

Gestul asistentului lui Hațegan a avut loc la meciul Manchester City – Borussia Dortmund (2-1), de marți seara.

Porumboiu despre Șovre: „Nu te-ai adus acolo ca bunic sau altceva. Ești arbitru FIFA…”

Octavian Șovre i-a cerut autograf lui Haaland
Octavian Șovre i-a cerut autograf lui Haaland

Asistentul lui Ovidiu Hațegan a făcut un gest controversat pe care Adrian Porumboiu l-a criticat dur. Ca de la arbitru la arbitru, fostul șef de la FC Vaslui a simțit să-i spună colegului său că s-a cam făcut de râs.

Dacă nu ești sobru… E ca și cum judecătorul, după ce se termină procesul, spune ‘Vino, maestre, că tu ești o personalitate imensă și dă-mi un autograf’. E o prostie imensă! Nu faci treaba asta decât dacă ești…

Cum să faci treaba asta? Ești arbitru FIFA, mă! Cum să-i ceri autograf lui Haaland?! Indiferent pentru cine e. Nu are nicio legătură cu ce ar trebui să facă un arbitru. Poți să ceri după meci, la vestiar, într-o formă civilizată. Dar nu imediat după meci, când unii sunt prea bucuroși și unii nervoși. Sunt gesturi umilitoare pentru un arbitru!

Nu te-ai adus acolo ca bunic sau altceva. Ești arbitru FIFA… Ai altă verticalitate! Te duci după meci, când lumea s-a liniștit. Dar nu ceri autograf imediat… Un arbitru trebuie să aibă prestanță”. a declarat Porumboiu la GSP LIVE.

S-a răzgândit doar pe jumătate

Atunci când a văzut imaginile din tunelul de la vestiare, Adrian Porumboiu a dat înapoi. Acesta și-a recalculat vorbele dar tot nu este de acord cu ce a făcut arbitrul.

Că s-a întâmplat în interior, nu e nicio problemă! Dar eu n-aș fi făcut așa ceva în locul lui. Reacția mea a fost virulentă, crezând că e pe teren. Acolo e o umilință, dar mai mascată. Nu sunt de acord, dar dacă jucătorul nu i-a dat peste nas…

Pentru el nu e cea mai bună postură, dar acum nu mai sunt așa vehement cum eram dacă s-ar fi întâmplat pe teren. Am crezut că l-a oprit pe teren. Dar am văzut imaginea, că s-a întâmplat pe culoar”, a afirmat Porumboiu, la Pro X.