Mircea Lucescu a fost operat! Cum se simte tehnicianul român și când este așteptat să revină pe bancă

Mihai Cheles / 04.08.2021, 18:36
Mircea Lucescu a fost operat! Cum se simte tehnicianul român și când este așteptat să revină pe bancă

Mircea Lucescu nu s-a aflat pe banca tehnică a echipei sale, Dinamo Kiev, în partida de campionat câștigată în fața celor de la Veres, acasă, duminică, scor 4-0. Motivul ar fi o răceală care îi dă mari bătăi de cap antrenorului român.

Probleme de sănătate pentru Mircea Lucescu


UPDATE | Miercuri, 4 august: Mircea Lucescu a fost supus, astăzi, unei intervenții chirurgicale ușoare și se simte foarte bine. Presa din Ucraina a anunțat că, după meciul cu Veres din campionat, unde a lipsit, Mircea Lucescu a mers la spital pentru efectua mai multe controale amănunțite.

Tehnicianul român se simte foarte bine după operație și este așteptat să revină pe bancă în weekend, când Dinamo Kiev va juca contra celor de la Zorya!


Dinamo Kiev a debutat cu o victorie concludentă în noua stagiune a campionatului din Ucraina. A condus cu 3-0 la pauză, în fața celor de la Veres, iar tabela a fost „înghețată” la 4-0. Campioana din Ucraina, însă, nu l-a avut pe bancă pe antrenorul român Mircea Lucescu. Locul său a fost ținut de secunzii săi.

Printre ei și fostul internațional moldovean Emil Caras. Cel care a colaborat și cu Dan Petrescu, pe vremea când acesta era antrenor la Kuban Krasnodar, în Rusia. Acesta a dezvăluit în conferința de presă motivul pentru care Il Luce nu a putut fi pe bancă la acest meci.

Mister a răcit, are puţină febră. Medicul spune că cel mai probabil este din cauza schimbării de temperatură. Afară este cald, aerul condiţionat funcţionează în birou. Iar asta i-a cauzat o răceală. Doctorul a decis că este mai bine ca Mister să nu stea pe bancă pentru a nu se enerva. Cu toţii îi dorim o recuperare rapidă. Băieţii sunt îngrijoraţi. Cred că o parte din eforturile lor au fost pentru Mister, cel puţin aşa sper, le-a recunoscut Emil Caras ucrainenilor.

Dinamo Kiev este campioana Ucrainei și va evolua în grupele Ligii Campionilor, în acest sezon. Rivala Șahtior Donețk, care a terminat ediția trecută pe locul doi, va evolua în preliminariile aceleiași competiții, pe ruta non-campioanelor.

S-a îmbolnăvit Mircea Lucescu, iar conducerea lui Dinamo Kiev a intrat în alertă. Ce au transmis oficialii campioanei
S-a îmbolnăvit Mircea Lucescu, iar conducerea lui Dinamo Kiev a intrat în alertă. Ce au transmis oficialii campioanei

A transferat un atacant sud-american și altul de la Șahtior Donețk

Pentru a obține rezultate bune și în noul sezon, Mircea Lucescu a început transferurile la Dinamo Kiev. Tehnicianul român este recunoscut pentru flerul pe care îl are în transferul tinerelor talente din America de Sud. În perioada în care o antrena pe Șahtior Donețk, Lucescu a reușit transferurile unor tineri jucători sud-americani care ulterior au devenit adevărate staruri ale fotbalului mondial. Continuând tradiția, Lucescu l-a adus la Dinamo Kiev pe venezueleanul Eric Ramirez (22 de ani).

Ramirez a jucat, până acum, în Cehia și Slovacia. Dinamo Kiev l-a transferat de la Dunajska Streda, pentru 1,75 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Atacantul a semnat un contract valabil până în 2026 cu echipa din capitala Ucrainei.

De asemenea, l-a mai adus la Dinamo Kiev pe atacantul Vladislav Kulaci (28 de ani). Acesta a semnat un contract pe doi ani de zile cu echipa din capitala Ucrainei.