S-a încheiat prima etapă din playoff-ul Ligii 2. Care este clasamentul și cu cine va juca Dinamo etapa viitoare

Radu Bordei 19.03.2023, 17:11
S-a încheiat prima etapă din playoff-ul Ligii 2. Care este clasamentul și cu cine va juca Dinamo etapa viitoare

Prima etapă din playoff-ul Ligii 2 a oferit meciuri interesante și a arătat că lupta la promovare va fi una extrem de echilibrată. S-a stabilit și o favorită clară la primul loc care duce în Superliga. Poli Iași pare să aibă un plus față de restul competitoarelor. Cu excepția Stelei, echipă fără drept de promovare, însă.

Cum s-au descurcat favoritele în prima etapă din play-off-ul Ligii 2. Poli Iași, victorie mare, Dinamo încă speră

Steaua a defilat în primul meci din play-off. Victoria cu 3 la 0, cu Unirea Dej, nu îi va ajuta pe militari decât ca plamares. Asta pentru că roș-albaștrii nu pot să promoveze nici în acest sezon. De aceea, liderul Ligii secunde nu poate fi luat în calcule. În absența bucureștenilor, favorite la promovarea directă au rămas Poli Iași și Oțelul Galați. Cele două s-au înfruntat în chiar prima etapă, la Galați. Poli s-a impus cu 2 la 1, pe terenul echipei lui Dorinel Munteanu și a arătat că este mare favorită la promovare.

Cu acest succes, ieșenii au egalat, cu 43 de puncte, liderul Steaua, iar distanța fașă de urmăritoare pare destul de liniștitoare. Oțelul rămâne pe 3, cu 36 de puncte. Gălățenii știu că sunt urmăriți de toate cele 3 echipe, Dinamo, Gloria Buzău și Unirea Dej, care au toate 32 de puncte. După remiza cu Buzău, dinamoviștii vor merge și la Dej, pentru o partidă complicată. „Câinii” vor căuta să reducă diferența față de Oțelul, mai ales că aceștia vor primi vizita liderului Steaua. Iar Gloria Buzău are și ea un meci foarte greu, la Iași.

Ovidiu Burcă, decizie importantă după ce a ajuns cu Dinamo în playoff

Tehnicianul alb-roșilor a hotărât să se înscrie la cursurile pentru obținerea licenței Pro, astfel încât să evite problemele cu care se confruntă alți colegi de breaslă. Deocamdată activează cu licență UEFA A, sub „umbrela” lui Sorin Colceag, deținător al Pro-ului. „O să mă înscriu în acest an la licența Pro, am urmat pașii firești dezvoltării profesionale”, a transmis Ovidiu Burcă, potrivit gsp.ro.

Antrenorul tocmai a semnat prelungirea contractului pentru încă doi ani, ceea ce înseamnă că va continua în Ștefan cel Mare chiar dacă nu va reuși să promoveze în Liga 1 la finalul actualei stagiuni.

Ovidiu Burcă nu a vrut să plece. Lui i s-a prelungit contractul odată cu calificarea în playoff. Este o veste foarte bună pentru suporteri, în exclusivitate. Lui Ovidiu Burcă i s-a prelungit contractul odată cu accederea în playoff pentru încă doi ani, a anunțat administratorul special al clubului, Vlad Iacob, pentru fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe