S-a mărit lista de renegați de la FCSB. Gigi Becali a anunțat că va renunța la 8 fotbaliști în pauza competițională

Pintilie Iosif 06.12.2022, 15:25
S-a mărit lista de renegați de la FCSB. Gigi Becali a anunțat că va renunța la 8 fotbaliști în pauza competițională

FCSB s-ar putea despărți de opt jucători în această iarnă. Gigi Becali a anunțat că mai mulți jucători nu vor merge cu echipa în cantonamentul din această iarnă, fiind liberi să își schimbe echipa.

FCSB renunța la mai mulți jucători

Radu Boboc, Andrei Dumiter ori Marco Dulca sunt câțiva dintre jucătorii ce  vor fi excluși din lot. Cel mai probabil, acești jucători vor face deplasarea la Botoșani, pentru duelul din Cupa României. Lor li se alătură Ianis Stoica, Rachid Bouhenna, Bogdan Rusu ori Florin Achim.

De asemenea, fiind supărat că acști jucători se plâng de accidentări, a cerut ca ei să ”înghete” pe bancă.

 

„Nu ne mai gândim la Cupă, la Botoşani o să-i dăm şansa lui Iftime să bea şi el o şampanie. Dar în mod normal ar trebui să câștige și ăia care vor juca.

Este vorba despre şapte sau opt jucători de la echipa mare care nu se mai antrenează cu noi. Nu-i mai avem în vedere, ei nu vor mai pleca în cantonament cu noi.

Au început… Unul că are coasta nu ştiu cum, Dulca, altul la fel. Eu am zis «bine, mă, joacă aşa cu coasta fisurată». Îi duceţi pe bancă acolo! Ei sunt mari fotbalişti şi nu vor să facă deplasările. Lasă-i măcar să îngheţe pe banii pe care-i iau!

S-au supărat, din moment ce plătești sute de mii de euro, vrei să-l dai gratis şi el nu vrea să plece. Du-te, bă, am dat bani pe tine. De ce să stai aici dacă nu joci? Ce rost are să stai dacă nu joci? Du-te acolo şi joacă fotbal! Am pierdut banii şi la revedere, du-te şi joacă fotbal!”, a afirmat Becali la PrimaSport.

Marco Dulca nu vrea să plece

Nu va fi atât de ușor să scape de ei. Marco Dulca, spre exemplu, nu vrea să reviună la Chindia. În acest sezon, el nu poate evolua la altă echipă în afară de FCSB și Chindia Târgoviște.

„Cine nu a primit şanse? Boboc, Dumiter? Toţi au primit şanse! Eu nu am nimic cu ei, atât pot ei. Dacă ei sunt de echipă mică, du-te, bă, poate joci bine acolo şi pleci în străinătate.

Pe Dulca îl vor la Târgovişte, dar stai să vezi, că nu prea vrea. De ce să nu te duci acolo să joci fotbal? Ce să găsească mai bun?”, a încheiat patronul FCSB-ului.

FCSB îl poate pierde le Malcolm Edjouma

Gigi Becali (64 de ani) spune că s-a înțeles cu MOL Fehervar pentru transferul lui Malcom Edjouma (26 de ani). Mijlocașul a marcat în victoria lui FCSB cu Mioveni, 5-1, și a ajuns la trei goluri în acest sezon.

FCSB a reușit scorul campionatului în fața „greviștilor” de la CS Mioveni. Cu salariile neplătite, argeșenii au făcut figurație și au pierdut cu 5-1. Scorul l-a deschis Malcom Edjouma, abia introdus pe teren. În minutul 25 i-a luat locul lui Oaidă și a profitat de un carambol în careul oaspeților.

Edjouma și-a trecut în cont și o pasă decisivă cu Mioveni. Reușitele de pe Arena Națională ar putea fi ultimele în tricoul lui FCSB. Gigi Becali anunță că omul adus cu 330 de mii de euro de la Botoșani este ca și plecat în Ungaria.

Potrivit afaceristului, Edjouma va avea la Mol Fehervar un salariu de aproape 30 de mii de euro.

„Edjouma cred că vrea să plece. Ăia îi dau 25.000 salariu, la noi are doar 12.000. El vrea 30.000 de euro lunar. Cred că o să meargă. De ce să nu vrea bani dublu?

Are și prima de victorie 3.000 de euro. Nu câștigă și el două meciuri pe lună? Eu m-am înțeles cu clubul! Acum (n.r. – în iarnă) o să plece. Nu pot să vă spun suma.

Pe Șut am cerut 3 milioane și n-au mai dat niciun semn de viață turcii de la Trabzonspor”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe