S-a prăbușit prețul lui Octavian Popescu, de la FCSB. Gigi Becali l-a devalorizat pe mijlocaș, în direct, la tv

Gabriel-Alexandru Ioniță 21.10.2022, 21:56
S-a prăbușit prețul lui Octavian Popescu, de la FCSB. Gigi Becali l-a devalorizat pe mijlocaș, în direct, la tv

Gigi Becali pare că a renunțat la ideea de a încasa multe milioane de euro pe Octavian Popescu. Cel puțin pentru moment. Patronul FCSB-ului a admis că în prezent, în urma evoluțiilor din acest sezon, fostul său favorit „nu face nici doi lei”. Totuși, omul de afaceri are speranțe că acest lucru se va remedia pe viitor.

„Relația” dintre Gigi Becali și Octavian Popescu se pare că a ajuns la un „minim istoric”

Gigi Becali și-a făcut din nou calcule în legătură cu condițiile în care ar putea să renunțe la FCSB. El a ajuns la concluzia că are șanse foarte mari să „iasă pe plus” dacă se va decide în cele din urmă să cedeze clubul roș-albastru. În acest demers, Becali se bazează și pe o eventuală viitoare „explozie” a lui Octavian Popescu, jucător evaluat până nu demult la 100 de milioane de euro.

Nu am cum să pierd, la ora asta, să zicem că am 5 milioane de euro dați, a costat 10 milioane de dolari când am luat-o de la Talpan. Deci sunt 15 milioane, dacă vând societatea nu iau 15 milioane pe toți jucătorii pe care îi am? Atunci înseamnă că sunt pe câștig. Dacă vrea Dumnezeu, pot să intru în Liga Campionilor, sau poți un jucător ca Tavi Popescu să explodeze, acum nu face nici doi lei. Cum spuneam atunci o sută de milioane, dar acum spun că nu face nimic”, a spus Gigi Becali potrivit sport.ro.

Fostul favorit al patronului a dezvăluit ce decizie a luat pentru a-și opri declinul

Octavian Popescu a admis în urmă cu câteva săptămâni că are un sezon slab la FCSB. El a găsit și o explicație pentru acest fenomen, respectiv că în startul stagiunii a fost mutat pe mai multe posturi în teren. De asemenea, el a dezvăluit că este conștient de ce se întâmplă cu el și a luat chiar și măsuri pentru a opri aces fenomen.

„Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și că pentru sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister. Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a explicat fotbalistul în vârstă de doar 19 ani.

Totuși, de la această declarație a lui Tavi Popescu, el a revenit pe poziția de extremă stânga, acolo unde se consideră că dă cel mai bun randament. Iar prestațiile sale nu au fost mult mai bune față de startul sezonului.

Urmăriți Playsport.ro și pe