S-a reunit „haita” de la Petrolul Ploiești. Care sunt noutățile în tabăra lui Nae Constantin

Robert Zanfir 03.01.2023, 22:25
S-a reunit „haita” de la Petrolul Ploiești. Care sunt noutățile în tabăra lui Nae Constantin

Robert Moldoveanu (23 de ani), Cosmin Achim (27 ani) și Marius Ciobanu-Vanghele (19 ani) sunt noutățile din lotul lui Nae Constatin pentru începutul anului 2023. Petrolul Ploiești a sunat adunarea înaintea cantonamentului din Antalya. Primul meci oficial se va disputa pe 21 ianuarie, de la ora 17.00, la Mioveni.

Petrolul Ploiești a încheiat anul pe un excelent loc 7, la doar doi pași sub zona de playoff. Nou-promovată și cu probleme uriașe de ordin financiar, Petrolul speră să mențină ritmul și în a doua parte a sezonului. „Dacă intrăm în play-off, e ca și cum am câștiga campionatul!”, spune Irobiso într-un interviu în exlusivitate pentru Playsport.

Ce noutăți a prezentat Nae Constantin la reunirea Petrolului Ploiești

La prima mișcare pe noul an, Nae Constantin a avut la pregătire trei nume noi, dar și câțiva tineri chemați din pepiniera clubului. Pe lângă Robert Moldoveanu, care s-a despărțit de Farul și este aproape de revenirea pe „Ilie Oană”, la Ploiești va juca și Cosmin Achim, care și-a încheiat conturile cu FC Voluntari.

Mai mult, „lupii” îl vor avea la teste și pe Marius Ciobanu-Vanghele, care vine de la divizionara secundă Unirea Slobozia. Mario Ioniță, Alessio Tudor (ambii născuți în 2006), Mihnea Rădulescu (2005), Juan Pătrașcu (2004), Constantin Tolea și Raul Bucur vin de la juniorii clubului și se vor pregăti cu echipa mare.

Două despărțiri la Petrolul

Simon Măzărache și Marius Cioiu nu au participat la antrenamentul de marți, 3 ianuarie, conform fcpetrolul.ro. Cei doi nu mai intră în calculele lui Nae Constantin. Andreas Leitner, Takayuki Seto și Jair Silva au întârziat. La fel ca Irobiso, care are dificultăți cu procurarea vizei de Turcia.

Miercuri, delegația Petrolului va pleca despre Turcia, unde va efectua un cantonament de pregătire până pe 14 ianuarie. Cartierul general va fi la The Sense Deluxe, iar „lupii” și-au stabilit și trei partide amicale.

Turan Tovuz (9 ianuarie/Azerbaidjan, locu l 6), Lechia Gdansk (11 ianuarie/Polonia, locul 14) și ȚSKA 1948 Sofia (13 ianuarie, Bulgaria, locul 3) sunt adversarii „antamați” de Petrolul pentru cantonamentul de la Side.

Lotul Petrolului Ploiești:

Portari: Octavian Vâlceanu, Sebastian Moroz, Andrei Jercălău.

Jucători de câmp: Florin Borța, Georgi Pashov, Marius Ciobanu-Vanghele (Unirea Slobozia), Marian Huja, Bart Meijers, Mathaus Lima Santos, Alberto Olaru, Cosmin Achim (FC Voluntari), Valentin Țicu, Mihai Velisar, Lucian Dumitriu, Cosmin Tucaliuc, Mario Bratu, Gicu Grozav, Constantin Budescu, Harrison Manzala, Robert Moldoveanu (Farul Constanța), Cătălin Tolea, Raul Bucur, Mario Ioniță (FCP U19), Alessio Tudor (FCP U19), Mihnea Rădulescu (FCP U19) și Juan Pătrașcu (FCP UI9).

Foto: fcpetrolul.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe