EXCLUSIV. S-a supărat Adrian Mititelu Jr. și a pornit războiul pentru U. Craiova împotriva ziariștilor: „Dacă cineva reușește în viață, trebuie urât”

Mihai Rosoiu / 04.05.2021, 08:08

E deranj mare. S-a supărat Adrian Mititelu Jr. și a pornit războiul pentru U. Craiova împotriva ziariștilor. Băiatul care se ocupă de destinele formației din liga secundă a fost protagonistul unui episod îndelung mediatizat în weekendul recent încheiat. După ce acesta a comandat șampanie scumpă la unul dintre localurile de fițe de pe litoral, au apărut știrile.

Fiul lui Adrian Mititelu a fost atât de deranjat de relatările mass media, încât s-a angajat într-o adevărată cruciadă. Tânărul s-a lansat într-o serie de jigniri pe rețelele de socializare, drept răspuns la acuzațiile ce i s-au adus.

S-a supărat Adrian Mititelu Jr și a pornit războiul împotriva ziariștilor

„Manifestul” lui Adrian Mititelu Jr. a fost postat târziu, în noapte, și se constituie într-o adevărată tiradă la adresa gazetarilor. În opinia noului șef al Universității Craiova 1948, presa din România a greșit că a prezentat evenimentul petrecut în prima zi de Paște.

CATRE MASS MEDIA DIN ROMANIA.
Observ ca de circa 24 de ore sunt blamat, ironizat si criticat pe toate ziarele, televiziunile si retelele de socializare din Romania deoarece impreuna cu prietenii de la masa unde am stat in localul din statiunea Mamaia, am sarbatorit ca toti romanii sarbatoarea Pastelui (NU PROMOVAREA ECHIPEI IN LIGA I). Se pare ca in Romania trebuie sa petreci intr-un anumit fel agreat de ziaristi, nu dupa bunul plac cum se intampla in democratie.”, și-a început Mititelu „războiul”.

Adrian Mititelu Jr. și-a petrecut Paștele la Mamaia
Adrian Mititelu Jr. și-a petrecut Paștele la Mamaia

Precizări de „maximă importanță”

Vehement, Adrian Mititelu Jr. a dorit să facă unele precizări pe care le-a considerat extrem de importante în respectivul context. Acesta a dorit ca astfel să pună punct ironiilor la care a fost supus în ultimele zile:

Fac urmatoarele precizari :
  • In localul respectiv si nu numai, ci in majoritatea localurilor din Mamaia, orice bautura se aduce cu acele artificii mici, de la vin, vodka pana la sampanie.
  • Nu a cerut nimeni sa se aduca bautura pe imnul Champions League, daca v-ati interesa, mari jurnalisti ai vremii ce sunteti, asta este melodia specifica localului pentru aducerea bauturii la masa.
SE NUMESTE MARKETING ! ESTE UN CONCEPT !
Cui ii place se duce, cui nu ii place nu se duce.
Tot ceea ce se incearca este discreditarea mea si implicit discreditarea echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA care este la un pas de promovarea in Liga I, echipa ce a renascut din propria cenusa.
Datorita vremurilor restrictionate pe care le traim de un an si jumatate, vremuri ce pe toti ne-au afectat, macar satisfactia sarbatoririi Pastelui si 1 Maiului in aceeasi zi sa putem sa o avem !*
* N.r. exprimarea îi aparține în totalitate autorului

Autoportret, marca Adrian Mititelu Jr.

Fiul finanțatorului echipei de fotbal U. Craiova 1948 a continuat cu o succintă prezentare a reușitelor sale profesionale și personale. Mititelu jr. a trecut în revisă mai multe momente pe care presa trebuia să le puncteze:
„La 24 de ani, am ajuns sa ma ocup de destinele unui club de fotbal important din Romania, dintr-o intamplare nefasta si total nedreapta prin arestarea tatalui meu. Nu ma poti numi beizadea ironic doar datorita faptului ca sunt baiatul unui om de afaceri important din Romania. Sunt un om care a luat diploma de bacalaureat cu o medie foarte mare, un om care a terminat Facultatea de Drept, un om care nu a fost implicat in scandaluri, nu se face de ras prin aparitiile sale, nu a fost prins baut la volan etc.
Prin simplu fapt ca am tatuaje in exces sunt catalogat gresit si asta este rusinos. Tatuajele mele contin elemente religioase si familiale. Este strict problema mea cate tatuaje am si de ce le am.

Provocarea lui Adrian Mititelu Jr.

Spre finalul postării de pe Facebook, Adrian Mititelu Jr. a lansat o provocare către jurnaliștii din România. Acesta consideră că este suficient de pregătit pentru purta un dialog cu orice jurnalist din România
Orice jurnalist din Romania sa se puna cu mine la masa la televizor si sa abordeze cu mine orice domeniu, la orice ora.
Cand echipa se afla in Liga a IV-a, eram facuti saraci, acum cand platim 10.000 euro per meci pentru a juca pe noul stadion, o numiti aroganta nejustificata. Pai cand vreodata credeti ca o sa mai stau eu cu voi la discutii? Este ultima postarea cand ma justific cu ce fac in viata mea privata.
Invidia este la un nivel fara margini in aceasta tara !
In loc sa scrieti despre clubul de fotbal care a surprins toata Romania si care este unul dintre cele mai sanatoase proiecte din fotbalul romanesc, pe voi va roade creierasul ca sunt eu la mare si ca beau sampanie….PENIBIL!
ASTA ESTE MENTALITATEA ROMANULUI…DACA CINEVA REUSESTE IN VIATA SI ISI TRAIESTE VIATA CUM DORESTE TREBUIE URAT !