S-a supărat Robert Lewandowski și vrea să plece de la Bayern Munchen. Super-golgeterul, deranjat de afirmațiile unui conducător

Olteanu Ștefan / 13.10.2021, 22:27

Robert Lewandowski (33 de ani) s-a supărat și vrea să plece de la Bayern Munchen, din cauza unei declarații făcute de directorul sportiv al clubului bavarez. Lewandowski mai are aproape doi ani de contract cu Bayern, iar în această vară a fost dorit de mai multe formații de top.

S-a supărat Robert Lewandowski! Ce l-a deranjat pe atacantul polonez

Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al clubului Bayern Munchen, l-a supărat pe Robert Lewandowski. Totul a plecat de la niște declarații făcute în această vară, prin care oficialul bavarezilor confirma faptul că Erling Haaland este una dintre următoarele lor ținte pe piața transferurilor. Haaland, mai tânăr cu 12 ani decât Lewandowski, evoluează fix pe același post cu internaționalul polonez.
În acest context, jurnaliștii spanioli de la AS anunță că Lewandowski a luat totul personal și crede că în acest moment nu mai reprezintă o prioritate pentru club. Contractul atacantului polonez cu Bayern expiră în iunie 2023, iar până în acest moment nu a primit o ofertă de prelungire.
El a fost dorit de mai multe formații de top în această vară, printre care și Barcelona, Manchester City sau Real Madrid, însă bavarezii i-au stabilit un preț de vânzare de 100 de milioane de euro.

Ce a declarat directorul sportiv al lui Bayern Munchen

Declarațiile care l-au deranjat pe Lewandowski au fost făcute la finalul lunii august. Atunci, Hasan Salihamidzic a spus la postul german Sport 1 că Haaland este în atenția conducerii de pe Alianz Arena:

E un jucător de top și aud că este și un băiat grozav. Suntem atenți la el, dar încă este jucătorul lui Dortmund. 60 de goluri în 60 de meciuri. Normal că suntem interesați de el, altfel am fi niște amatori”, spunea directorul sportiv al clubului bavarez.

Robert Lewandowski: „Mereu am fost curios să cunosc o nouă cultură!”

Presa internațională a scris încă din această vară că Robert Lewandowski își dorește o nouă aventură în carieră. Mai mult, acest lucru a fost confirmat într-un interviu inclusiv de atacantul polonez.
Chiar dacă nu a spus explicit că vrea să plece de la Bayern, Lewandowski a recunoscut că și-ar dori să ajungă într-un alt mare campionat:

Sunt încă deschis. Mă simt bine la Bayern, orașul este magnific, e un club minunat. Mereu am fost curios să învăț o nouă limbă, să cunosc o nouă cultură. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla în fotbal”, spunea Lewandowski în vara acestui an.

Conform jurnaliștilor de la AS, visul lui Lewandowski a fost întotdeauna să joace pentru Real Madrid.

Scandal în jurul Balonului de Aur. Lewandowski iese la atac. „Sper că voturile vor fi în funcție de performanțele de pe teren”.