S-a supărat Steven Gerrard pe Ianis Hagi? Românul nu a prins finalul de meci în echipa lui Rangers

Ștefănescu Dragoș / 26.09.2021, 08:57
S-a supărat Steven Gerrard pe Ianis Hagi? Românul nu a prins finalul de meci în echipa lui Rangers

După ce s-a vindecat de COVID-19, Ianis Hagi revenit la Rangers cu pasă de gol într-un meci din Cupa Scoției. În partida din campionat cu Dundee FC, Ianis a fost titular. Românul nu a prins însă finalul de meci pe teren și nu se știe dacă s-a supărat Steven Gerrard pe Ianis Hagi.

Ianis Hagi impresionează la Rangers

Ianis Hagi (22 de ani) a devenit sezonul trecut unul dintre cei mai importanți jucători de la Rangers. Și startul noului sezon este excelent pentru internaționalul român. După câteva meciuri foarte bune, Ianis a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19. Fotbalistul a fost nevoit să lipsească două săptămâni de la echipă, timp în care s-a aflat în carantină.

Ianis a revenit pe teren pentru Rangers în meciul cu Livingston, din Cupa Scoției. La câteva minute după ce a fost introdus pe teren, internaționalul român a dat o pasă decisivă la primul gol al lui Rangers. Românul a fost lăudat pentru jocul său, mai ales că venea după o pauză de 14 zile.

S-a supărat Steven Gerrard pe Ianis Hagi?

După revenirea spectaculoasă la Rangers din meciul cu Livingston, Ianis Hagi a început ca titular partida din campionat contra celor de la Dundee FC. Inernaționalul român nu a reușit să influențeze soarta partidei și a fost schimbat de Steven Gerrard în minutul 73. Rangers a câștigat partida cu scorul de 1-0 și este lider în campionatul Scoției.

Chiar dacă nu a impresionat în meciul cu Dundee FC, Ianis a fost lăudat de fostul internațional Ilie Dumitrescu. Acesta a comentat și pe seama unui eventual transfer al lui Hagi la o echipă de top din Europa. Dumitrescu îl consideră pe Ianis un mare talent, dar care mai are de lucrat la anumite aspecte.

El a intrat, a dat pasă de gol, azi a fost titular. Acolo e competiție în fiecare zi. E un lot numeros, valoros. Eu cred în Ianis, în progresul lui. Mai are mult de muncă, să îmbunătățească anumite zone. Să ajungi cu două zile înainte de joc, să intri și să faci diferența. Aș vrea să rămână să demonstreze la Glasgow și apoi va veni și următorul pas. El a avut cele mai bune cifre ca pasator. A și marcat. A intrat bine. Au fost și momente când a fost puternic mental, și-a acceptat și statutul de rezervă.

La un moment dat va deveni un lider incontestabil. Are o educație profesională care va ajuta. Sunt convins că Ianis, din informațiile pe care le am, și nu vorbesc să mă dau important în emisiune, nu sunt genul de persoană, este urmărit de cluburi importante, dar trebuie să stea la Glasgow să își facă treaba. Asta contează mult”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.