S-a terminat pentru Alexandru Cicâldău! Anunțul turcilor la un an după ce fostul jucătorul de la Universitatea Craiova a semnat cu Galatasaray

Octavian Vasilescu / 19.05.2022, 15:49
S-a terminat pentru Alexandru Cicâldău! Anunțul turcilor la un an după ce fostul jucătorul de la Universitatea Craiova a semnat cu Galatasaray

Mijlocașul Alexandru Cicâldău (24 de ani) are șanse mici să mai rămână la Galatasaray, scrie presa din Turcia.

Alexandru Cicâldău va fi scos la vânzare în această vară, iar trei echipe din Europa de Vest au pus ochii pe mijlocașul român. „Cic” a evoluat în 39 de meciuri oficiale pentru Galatasaray, unde a înscris patru goluri și a livrat patru pase decisive.

Presa din Turcia anunță transferul lui Alexandru Cicâldău

Galatasaray nu îl păstrează pe Alexandru Cicâldău pentru sezonul viitor. Evoluțiile fotbalistului român sunt considerate insuficiente, iar formația galben-roșie a decis să asculte oferte.

Sampdoria și Fiorentina, din Italia, dar și Real Betis, din Spania, sunt interesate foarte mult de jucătorul de 24 de ani. După negocieri, vom afla la ce echipă va pleca Cicâldău”, scriu turcii de la mynet.com.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Alexandru Cicâldău se ridică la 6,5 milioane de euro.

Cicâldău a declarat că nu vrea să plece de la Galatasaray

Mijlocașul român a oferit un interviu în presa din Turcia în care a explicat de ce vrea să rămână la Galatasaray:

Nu caut scuze pentru prestațiile mele. Nici infectarea cu Covid nu o văd ca pe o scuză. Am început bine sezonul, apoi a urmat o descreștere. Pot juca pe orice post la mijloc, dar mă simt cel mai bine în poziția numărului 8.

Nu a trecut nici măcar un an de când sunt aici. Sunt fericit, iubesc echipa. Numai la asta mă gândesc, vreau să continui aici”, a spus Cicâldău.

Alexandru Cicâldău a fost transferat de Galatasaray de la Universitatea Craiova, în vara precedentă, în schimbul a 6,5 milioane de euro.

Conform Fotomac, românii Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău se află pe lista neagră a noului antrenor de la Galatasaray, Domenec Torrent (59 de ani). Antrenorul îi consideră pe aceștia „nepotriviți” pentru a evolua la Galatasaray.

Galatasaray ocupă locul 11 în prima ligă a Turciei, cu 51 de puncte. Gruparea din Istanbul s-a aflat la un moment dat aproape de zona retrogradabilă.