S-a terminat pentru Andrew și Tristan Tate! Foștii sportivi nu vor ieși din arest în următoarea perioadă

Ștefănescu Dragoș 11.01.2023, 17:00
S-a terminat pentru Andrew și Tristan Tate! Foștii sportivi nu vor ieși din arest în următoarea perioadă

Pe 30 decembrie 2022, foștii kickboxeri Andrew și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Avocații celor doi britanici au făcut imediat contestație la Curtea de Apel București. Contestația a fost însă respinsă iar foștii sportivi vor rămâne în continuare în arest.

Frații Tate rămân în arest. Contestația lor a fost respinsă de Curtea de Apel București

Sfârșitul anului 2022 a adus în prim plan un scandal uluitor în care sunt implicați foștii kickboxeri Andrew și Tristan Tate. Cei doi frați britanici au fost arestați pe data de 30 decembrie. DIICOT îi anchetează pentru formare de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Mai mult, foștii sportivi sunt suspectați că au exploatat mai multe fete pentru a filma materiale video destinate adulților.

La scurt timp după arestarea fraților Tate, avocatul acestora a depus o cerere de eliberare. Marți, 10 ianuarie, contestația a fost judecată la Curtea de Apel București, a anunțat Libertatea. Cei doi foști sportivi au dat mai multe declarații în fața instanței, însă completul de judecată a decis ca aceștia să rămână în arest. În aceeași situație sunt și cei doi complici ai fraților Tate, mai exact prietena lui Andrew, Georgiana Naghel, dar și fosta polițistă Luana Radu. Astfel, cei patru vor rămâne în arest cel puțin 30 de zile. În plus, fiecare dintre inculpați va trebui să plătească câte 500 de lei, bani ce reprezintă cheltuielile de judecată.

 Cariera sportivă a fraților Tate este puțin cunoscută

Andrew și Tristan Tate au practicat amândoi kickboxingul, însă există destul de puține informații exacte referitoare la palamaresul lor sportiv.

Mai exact, în mediul online sunt vehiculate două variante referitoare la bilanțul luptelor lui Adrew Tate. Prima este cea în care Andrew ar fi disputat în toată cariera sa 85 de meciuri, dintre care ar fi câștigat 76. Potrivit unui alt scenariu, britanicul ar fi luptat în 52 de meciuri, dintre care 43 au fost victorii. Andrew Tate a fost campion mondial la kikcboxing ISKA la categoria semigrea, 81,5 kilograme. Ulterior britanicul a obținut titlul și la categoria grea, 84,6 kilograme.

În ciuda faptului că nu există date precise cu referire la palmaresul lui Andrew Tate, o persoană din  circuitul de kickboxing susține că acesta a fost un sportiv foarte bun.

Spre deosebire de alți sportivi care se prezintă kickboxeri deși au făcut două antrenamente, Tate chiar s-a luptat la un nivel foarte bun. A fost un sportiv bun”, a transmis această persoană.

Conform specialiștilor din domeniul kickboxingului, Tristan Tate nu a fost la același nivel cu fratele său. Acesta a luptat la un nivel mult mai scăzut valoric.

Urmăriți Playsport.ro și pe