S-a terminat sezonul, începe nebunia transferurilor. Dinamo face planul pentru Superligă! UTA rămâne în prima ligă. Analizăm la Playsport LIVE!

Sorin Chiriac 05.06.2023, 13:26
S-a terminat sezonul, începe nebunia transferurilor. Dinamo face planul pentru Superligă! UTA rămâne în prima ligă. Analizăm la Playsport LIVE!

Sezonul din Superligă este la final! Dinamo revine după doar un sezon în liga a doua, UT Arad rămâne în prima ligă, după barajul cu Gloria Buzău. Încep deja calculele pentru noul sezon: tranferuri, investiții, proiecte.

Astăzi, o nouă ediție a emisiunii tale online favorite, Playsport LIVE, în care moderatorul Sorin Chiriac și invitatul său, Dacian Varga, vor analiza promovarea lui Dinamo, meciurile de baraj și perioada de mercato.

Dinamo vrea să se bată la campionat în ”era Ovidiu Burcă”

Dinamo a revenit în Superliga, după un sezon de ”exil” în Liga 2, iar de acum șefii ”Câinilor” se gândesc numai la viitor. După ce conducerea lui CS Dinamo a spus că va exista o fuziune cu FC Dinamo la copii și juniori, acționarii grupării din Ștefan cel Mare vor să mărească miza.

Dinamo a avut parte de o susținere puternică a fanilor, atât la meciul cu CSA Steaua, cât și la ”barajul” cu FC Argeș, astfel că noii conducători simt presiunea brandului și spun că nu peste mult timp obiectivul roș-albilor va fi titlul.

UTA rămâne în Superligă!

După un prim meci în care echilibrul a fost cuvântul de ordine (0-0), arădenii au oferit un adevărat recital în fața propriilor suporteri, scor 5-1, grație reușitelor semnate de Postolachi (16, 80), Chindriș (49, 65) și Otele (90). Pentru buzoieni a înscris Vali Alexandru, dar nu a fost altceva decât golul de onoare.

Imediat după fluierul final, Mircea Rednic le-a bătut obrazul celor care l-au considerat „depășit” prin prisma experiențelor negative trăite în ultimii ani în campionatul românesc, recunoscând, totodată, că s-a temut de un nou insucces, conștient că acesta le-ar fi dat apă la moară gurilor rele.

Comentăm alături de voi, la Playsport LIVE!

Jurnalistul Sorin Chiriac și invitatul său, campionul României, Dacian Varga,vor analiza promovarea lui Dinamo, meciurile de baraj și perioada de mercato.  Nu rata Playsport LIVE, în DIRECT, astăzi, de la 18:00!!!

Playsport LIVE este o emisiune online, programată în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl. 

Urmăriți Playsport.ro și pe