S-a terminat visul frumos pentru Dragoș Nedelcu. Fostul jucător de la FCSB nu mai prinde echipa la Fortuna Dusseldorf

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.11.2021, 23:53
S-a terminat visul frumos pentru Dragoș Nedelcu. Fostul jucător de la FCSB nu mai prinde echipa la Fortuna Dusseldorf

Dragoș Nedelcu a ajuns în vara acestui an la Fortuna Dusseldorf sub formă de împrumut de la FCSB. Mijlocașul defensiv în vârstă de 24 de ani a avut un început foarte bun în 2. Bundesliga și s-a impus rapid în primul 11 al formației germane.

El chiar a prins și naționala României după evoluțiile bune de la echipa de club. Fotbalistul crescut de Academia Gheorghe Hagi a fost convocat de fiecare dată de Mirel Rădoi la acțiunile din această toamnă. Și chiar a fost titular în meciurile din Islanda și Macedonia de Nord.

Dragoș Nedelcu nu mai prinde echipa după un start foarte bun la Fortuna Dusseldorf

Însă, din păcate pentru el, Nedelcu a pierdut echipa la Dusseldorf în ultima perioadă. În ultimele 3 etape de campionat el nu a fost folosit nici măcar un minut. Iar la ultimul meci nu a fost nici măcar inclus în lot.

Dispariția sa bruscă din echipă a generat confuzie în presa germană. Inițial s-a crezut că se confruntă cu probleme medicale, însă cei de la RP-Online au lămurit că a fost vorba despre nivelul arătat de român la antrenamentele echipei.

Nu a fost accidentat, dar nu a fost în lot la egalul cu Hannover din cauza performanțelor sale slabe de la antrenamente”, a notat sursa citată.

Se pare însă că vremurile bune urmează să revină pentru Dragoș Nedelcu. Sursa citată anunță că românul intră în planurile antrenorului Christian Preuser pentru meciul din următoarea etapă, contra celor de la Dynamo Dresda.

Informația a fost confirmată parțial chiar de tehnicianul Fortunei. „Am avut o discuție cu Dragoș după ce nu a fost în lot și am văzut o reacție bună din partea lui”, a spus acesta.

Transferul în Germania, pas important în carieră pentru internaționalului român

Chiar și în situația în care nu prinde mereu echipa, transferul la Fortuna tot reprezintă un pas uriaș în cariera lui Nedelcu. El intrase în gura lui Gigi Becali la FCSB și foarte greu mai prindea minute pe teren, în condițiile în care s-a confruntat și cu mai multe probleme medicale.

În acest sezon de 2. Bundesliga, Dragoș Nedelcu a jucat 8 meciuri, oferind o pasă decisivă. El este împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf până la finalul sezonului. Nemții au o clauză de transfer definitiv în schimbul sumei de două milioane de euro.

Dragoș Nedelcu a dezvăluit în exclusivitate pentru PlaySport.ro primele sale impresii despre fotbalul german la scurt timp după realizarea transferului său la Fortuna Dusseldorf