S-au aflat motivele divorțului anului în lumea mondenă de la noi. “E ultima dată!” Fotbalistul ar fi plecat să se mute la amantă

Moldoveanu Camelia 06.05.2022, 09:48
S-au aflat motivele divorțului anului în lumea mondenă de la noi. “E ultima dată!” Fotbalistul ar fi plecat să se mute la amantă

Sonia Trifan și Andrei Neagoe sunt protagoniștii divorțului anului în lumea mondenă de la noi. După ce s-a zvonit că fotbalistul s-ar fi mutat la amantă, creatoarea de modă a oferit detalii despre motivele despărțirii.

Sonia Trifan, dezvăluiri despre motivul divorțului de Andrei Neagoe

Fotbalistul român care evoluează pe postul de mijlocaș stânga la clubul din Liga a III-a, CS Afumați, și soția sa, Sonia Trifan, s-au despărțit după șase ani de căsnicie. Vestea a fost făcută publică de surse din anturajul celor doi și s-a spus că sportivul a decis să se mute împreună cu amanta.

Sonia a vorbit despre motivele divorțului, negând că ar fi intervenit cineva între ea și fotbalist:

Este ultima dată când vorbesc despre acest subiect. Îmi este foarte greu pentru că ultimii mei doi ani au fost cu foarte multe probleme şi sunt foarte obosită. Şi după tot acest urcuş şi coborâş mi-am dorit ca lunile acestea de după divorţ, pur şi simplu să mă odihnesc după doi ani zdruncinaţi, să încerc să zâmbesc. A venit primăvara şi să vină primăvara şi în sufletul meu!

Eu am crezut că sunt genul de persoană care pot să duc până la infinit. Infinitul meu a fost în decembrie anul trecut! Am simţit că trebuie să mă opresc pentru că nu sunt Don Quijote şi, la un moment dat, trebuie să accept şi realitatea. Aşa că eu am fost cea care am vrut să divorţez după doi ani în care am luptat cu toate armele.”, a declarat Sonia Trifan potrivit Viva.ro

Creatoarea de modă nu s-a simțit împlinită

Se pare că nu infidelitatea ar fi motivul divorțului, ci neîmplinirea pe care a simțit-o creatoarea de modă. După cum a declarat și în trecut, Sonia Trifan și-a dorit foarte mult să devină mamă. Mai mult, viața de fotbalist a lui Andrei Neagoe a fost un mare impediment în relație.

„Sunt genul de persoană care nu se dă la o parte când e greu, dar am simţit că trebuie să pun punct, pentru că altfel aş fi prelungit aceşti 2 ani în 3 ani, în 4 ani şi la un moment dat viaţa se duce şi nu cred că suntem datori cu o viaţă cuiva!

Mi-am dorit foarte mult familie, în adevăratul sens al cuvântului, altfel nu aş fi făcut o nuntă, o cununie religioasă…

Diferenţele au fost de la început  şi cred că asta este o foarte mare problemă a cuplurilor. Dacă vedem că sunt foarte mari diferenţe de la început să nu trăim cu senzaţia că iubirea poate schimba ceva. Eu niciodată nu am avut habar de fotbal. Am fugit toată viaţa de fotbalişti, nu mi-am dorit…Nu am putut să mă împac absolut deloc cu plecările foarte lungi de acasă, îmi doream familie, ca soţul meu să se trezească lângă mine, să avem lucruri comune de făcut, să ne punem bazele unei vieţi comune”, a mai adăugat Sonia.

Urmăriți Playsport.ro și pe