S-au dus bodyguarzii după el. Dioszegi, dezvăluiri din vestiar după meciul nebun cu FCU Craiova: “A intrat peste noi să ne înjure”

Bogdan Solomon 17.03.2023, 17:39
S-au dus bodyguarzii după el. Dioszegi, dezvăluiri din vestiar după meciul nebun cu FCU Craiova: “A intrat peste noi să ne înjure”

Tensiunea a atins cote maxime la Sfântu Gheorghe după umilința la care Sepsi a supus-o pe FCU Craiova, scor 4-0, în meciul decisiv pentru ocupanta locului șase, ultimul care asigură prezența în playoff. Laszlo Dioszegi a dezvăluit că unul dintre jucătorii oltenilor a făcut scandal în vestiarul adversarilor.

L-au scos cu bodyguarzii din vestiar după Sepsi – FCU Craiova. Dioszegi a povestit tot ce s-a întâmplat

Potrivit finanțatorului covăsnenilor, fotbalistul lui FCU Craiova a intrat peste elevii lui Cristiano Bergodi pentru a le adresa injurii, scos din minți de eșecul suferit, în loc să meargă la testul doping, unde fusese chemat. În cauză ar fi chiar vedeta lui Mititelu, Yassine Bahassa.

„A intrat în vestiar și a început să înjure. Nu știu care… Bauza sau nu știu care (n.r. – jucătorul de la FCU Craiova a fost Bahassa). S-a dus în vestiarul nostru și a înjurat echipa noastră.

Bodyguarzii s-au dus după el, trebuia să se ducă la dopping și în loc să meargă acolo, a fugit în vestiar și a înjurat. Înjurături, înjurături, dar scorul e patru!”, a declarat Dioszegi, citat de sport.ro.

De altfel, jucătorii lui Sepsi nu sunt singurii pe care mijlocașul francez și-a vărsat nervii după fluierul final al partidei. Gsp.ro notează că acesta l-a așteptat și pe centralul Radu Petrescu pentru a-i cere socoteală, fiind calmat cu greu de colegi și preluat mai apoi de forțele de ordine.

Mititelu rămâne optimist: „Această lecție dură ne poate ajuta pe viitor”

În altă ordine de idei, Adrian Mititelu a recunoscut superioritatea covăsnenilor după meciul decisiv pentru locul șase, dar și-a exprimat convingerea că echipa sa va învăța din greșelile comise și se va redresa în ultima parte a sezonului.

„O seară neagră de neînchipuit! De nerecunoscut echipa noastră, deși sunt aceiași jucători care au încântat în foarte multe meciuri! Un accident dureros pe care îl vom digera greu. Cu toate astea, lamentările, reproșurile și văicăreala nu ne ajută în vreun fel, din contră, ne împing către prăpastie, acolo unde mulți vor să ajungem.

Nu se termină totul aici, avem multe alte bătălii de purtat, această lecție dură ne poate ajuta pe viitor. Chiar dacă astă seară nu am existat și Sepsi ne-a predat o corecție rușinoasă, continui să cred că avem o echipă valoroasă, care o să aibă un final de campionat bun și să obțină măcar o mențiune dacă nu, chiar un premiu”, a scris patronul oltenilor pe o rețea de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe