“Să-și rezilieze contractul cu FCSB și să meargă în altă parte, chiar pe 3 000 de euro salariu”. Jucătorul de la care Becali aștepta milioane ar putea pleca gratis

Bogdan Solomon 05.04.2023, 20:46
“Să-și rezilieze contractul cu FCSB și să meargă în altă parte, chiar pe 3 000 de euro salariu”. Jucătorul de la care Becali aștepta milioane ar putea pleca gratis

Un jucător de la FCSB e sfătuit să plece pentru a-și revitaliza cariera. Gigi Becali visa să încaseze o sumă uriașă în schimbul său, dar l-a trecut pe linie moartă, iar acum îl poate pierde gratis.

Denis Haruț, sfătuit să plece de la FCSB

Transferat de la Botoșani în februarie 2021, pentru 700.000 de euro, Denis Haruț nu s-a adaptat deloc la FCSB și un an mai târziu a fost trimis înapoi în Moldova, sub formă de împrumut, ca în vara trecută să revină în curtea vicecampioanei, dar cu evoluții la fel de modeste. Doar 15 partide a reușit să bifeze în actualul sezon, insuficient pentru a-l mulțumi pe exigentul patron al echipei.

Chestionat cu privire la situația lui, Valeriu Iftime i-a transmis să-și rezilieze contractul și să caute o echipă la care să evolueze constant, chiar și pe un salariu mult mai mic, avertizându-l, totodată, că riscă să „se piardă definitiv” în caz contrar.

„Nu vă pot spune că nu-mi mai pasă ce se întâmplă cu Haruț, că totuși nu e așa. El a fost unul dintre copiii noștri de la Botoșani la care eu au am ținut foarte mult. Când s-a putut l-am readus sub formă de împrumut la Botoșani ca să îi dăm posibilitatea să joace, dar acum văd că el tot nu s-a impus la FCSB nici după ce s-a întors și la ei.

Știu că are un salariu destul de mare la FCSB. El este undeva la peste 10.000 de euro, dar eu îl sfătuiesc să încerce să rezilieze contractul și să meargă undeva să joace, chiar și pe 3.000 de euro. Nu e nicio rușine, deoarece important pentru el este să înceapă să joace din nou. Deși eu voi pierde procentele dacă va pleca liber, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Miron, totuși e mai bine pentru Haruț să plece de la FCSB și să își găsească undeva unde să joace. Dacă se încăpățânează sa mai țină de salariu riscă tot să nu joace și se va pierde definitiv”, a declarat finanțatorul lui FC Botoșani pentru prosport.ro.

Gigi Becali n-a avut milă de el: „E de pe altă planetă. Încă o țeapă”

Cu doar câteva luni în urmă, pe când echipa sa era pregătită de Nicolae Dică, Gigi Becali a vorbit în termeni extrem de duri despre Denis Haruț, dând asigurări că nu va mai avea foarte multe șanse să intre pe teren. Și s-a ținut de cuvânt, pentru că fundașul de 24 de ani a fost lăsat adesea în afara lotului.

„Ce să fac, tată, cu Haruț ăsta? E de pe altă planetă! Am luat încă o țeapă de la Iftime. Toți antrenorii care l-au prins la echipă mi-au zis de el că nu e de FCSB și nu îl pot băga decât doar în caz de avarii. Nu știu ce o să mai fac cu el, dar de jucat nu prea o să mai abiă șanse să joace”, spunea patronul vicecampioanei.

Urmăriți Playsport.ro și pe