Sabotaj în DDB. Dinamo, „retrogradată” și pe internet: „Ați omorât cel mai frumos club din România!” Ce a apărut pe pagina de facebook a clubului

Autori: Robert Zanfir, Cătălin Mureșanu / 30.05.2022, 17:09
Sabotaj în DDB. Dinamo, „retrogradată” și pe internet: „Ați omorât cel mai frumos club din România!” Ce a apărut pe pagina de facebook a clubului

Contul de facebook a lui Dinamo a fost ținta unui „accident” cibernetic, la puțin timp după retrogradarea în premieră din Liga 1. Din informațiile Playsport, cel care ar fi spart pagina este chiar un membru DDB. Roș-albii au remizat, 1-1, cu U Cluj, și au pierdut barajul pentru menținerea / promovarea în Liga 1. „Câinii” vor juca în liga secundă pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului.

Prăbușirea istorică a lui Dinamo scoate la suprafață tot ceea ce are mai urât fotbalul românesc. Imediat după ultimul fluier al arbitrului Adrian Cojocaru, rivalii de la Steaua au împânzit Bucureștiul cu bannere ironice la adresa lui Dinamo. De necazul „câinilor”s-au bucurat apropiații lui Gigi Becali. Lucian Becali nu și-a ascuns satisfacția că echipa lui Dusan Uhrin a retrogradat. Iar lucrurile au luat o turnură tragi-comică.

Pagina de facebook a lui Dinamo, sabotată de membri din DDB

Dezastrul pe care îl traversează Dinamo la nivel sportiv este reliefat și de starea de spirit din DDB. Din informațiile Playsport, atmosfera a devenit insuportabilă în cadrul asociației care a ținut în viață clubul în ultimul timp. Din câte se pare, în cadrul DDB a izbucnit un război intern, iar unii dintre membri au decis să își manifeste frustrarea într-un mod public.

Pagina de facebook a clubului a fost „spartă” luni, iar în mediul online a apărut pentru câteva minute un mesaj ostil la adresa reprezentanților cei mai de seamă ai DDB.

„Mulțumesc, DDB, pentru retrogradare, suflarea dinamovistă vă așteaptă în față să vă asumați performanța unicat din istoria noastră. Elyas, Anghel, Tararache, Thomas mai bagă niște texte lacrimogene și poate dăm timpul înapoi și de data asta câștigăm.

Ați omorât cel mai frumos club din România datorită capriciilor voastre. Asumați-vă acum! Negoiță, nu ești uitat!”, a fost textul apărut pe pagina oficială a lui Dinamo.

Playsport a aflat, că de fapt, contul a fost accesat de unul dintre membri DDB, cu parolă la adminul paginii. Prin mesajul postat, acesta a încercat să tragă un semnal de alarmă la adresa conducerii DDB, dar și a strategiei falimentare de până acum impusă de liderii asociației.

Un club că Dinamo nu se retrogradează. O gloată de ratați. Luați bagajul, plecați, ei nu au ce să facă la Dinamo. Nu putem să ne ascunde după degete. Nu au avut bun simț, nu au avut respect, și-au bătut joc de culorile acestui club. Ratații ăștia ne-au făcut de rușine”,
Giani Kiriță, la Playsport Live.