„Sacrificiile” pe care trebuie să le facă Georgina în Arabia Saudită. Partenera lui Cristiano Ronaldo o să își schimbe stilul de viață

Radu Bordei 10.01.2023, 12:07

Iubita lui Cristiano Ronaldo va trebui să se adapteze la viața din Arabia Saudită, după transferul portughezului la Al-Nassr. Partenera fotbalistului a aflat ce trebuie să facă pentru a nu avea probleme.

Regulile pe care trebuie să le respecte iubita lui Cristiano Ronaldo. Cum va arăta viața Georginei

Cele 200 de milioane de euro pe care le va încasa fotbalistul de 37 de ani mai mult ca sigur vor ajuta cu acomodarea la noul stil de viață al portughezului și a iubitei sale. Deși cei doi nu sunt căsătoriți, au primit aprobare să locuiască împreună de la autorități. Modelul argentinian va trebui să renunțe la ținutele provocatoare, în public, va spune adio fustelor scurte sau bluzelor decoltate. Georgina nici nu va putea să consume alcool, iar în perioada Ramadanului, nu va putea mânca sau fuma în public.

Cu toate acestea, Georgina nu pare afectată, pentru că, indiferent de aceste restricții, tot va avea o viață de vis în Arabia Saudită. Femeia a postat un verset din Biblie, pe rețelele de socializare. „Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste și de chibzuință.’ 2T 1:7”, a scris Georgina Rodriguez, pe Instagram.

Să fii femeie în Arabia Saudită nu este ușor, iar Georgina Rodriguez trebuie să se obișnuiască: va trebui să respecte anumite reguli în această țară.

Deși femeile au primit numeroase libertăți în ultimii ani, Arabia Saudită rămâne o țară restrictivă, cu mult mai puține drepturi și libertăți decât în Vest. Există reguli stricte care trebuie urmate de către cei care s-au mutat în această țară, a punctat Marca 

Ronaldo, tratat ca un adevărat rege la Riyadh

Pe lângă salariul „faraonic”, Cristiano Ronaldo și membrii familiei sale se vor bucura de privilegii desprinse parcă din filmele de la Hollywood. Potrivit italianilor de la Corriere dello Sport, ei vor avea la dispoziție o firmă privată de securitate. De asemenea, se vor putea bucura de acces neîngrădit într-un supermarket privat, dar și într-un magazin exclusivist.

Mai mult, conform sursei citate, Cristiano Ronaldo și familia sa vor avea la dispoziție cinci mașini de lux și trei restaurante locale de top. Doar pentru ei. În plus, fotbalistul portughez se va antrena în cele mai bune condiții posibile în acest moment.

Nu în ultimul rând, el și ceilalți oameni din familia sa vor locui într-un adevărat palat la Riyadh. Unde vor avea la dispoziție o piscină de dimensiuni olimpice, două terenuri de fotbal, un teren de baschet și două săli de forță complet echipate. Toate aceste facilități i-au făcut pe jurnaliștii italieni să afirme că transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr reprezintă „afacerea secolului”.

Urmăriți Playsport.ro și pe