Sacrificiul lui Ion Țiriac pentru iubita sa, Irina Deleanu, după despărțirea celor doi. Miliardarul nu a mai ținut cont de nimic

Moldoveanu Camelia / 27.05.2021, 12:06

Ion Țiriac i-a făcut pe plac și de data asta iubitei sale. Miliardarul nu a mai ținut cont de nimic atunci când fosta gimnastă i-a cerut o favoare. Irina Deleanu i-a mulțumit pentru sacrificiu printr-un mesaj misterios.

Ion Țiriac, sacrificiul pentru iubita sa

Irina Deleanu
Irina Deleanu : „potrivire perfectă”

Cu toate că n-au recunoscut niciodată că formează un cuplu, cei doi s-au afișat împreună la diferite evenimente. Această abordare nu este una nouă pentru Ion Țiriac. El a păstrat în trecut același mister și asupra relației cu Andreea Marin. Cu toate acestea, femeile din viața miliardarului s-au bucurat mereu de un tratament special.

În urmă cu puțin timp se zvonea că Ion Țiriac este iar singur. Suspiciunea a apărut după ce Irina Deleanu a fost absentă de la Mutua Madrid Open. Acolo omul de afaceri a sărbătorit împlinirea a 82 de ani. Această absență a fost amplu dezbătută deoarece fosta gimnastă obișnuia să-i fie mereu aproape fostului tenismen atunci când era vorba despre vreun eveniment special.

Împreună sau separați, asta doar cei doi știu cu adevărat. Dar este foarte evident că fosta sportivă se bucură de privilegii din partea lui Ion Țiriac. Dat fiind  faptul că este președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică este Irina Deleanu, ea a fost vizitată de către Morinari Watanabe, președintele Federației Internaționale de Gimnastică și membru CIO. Pentru a-și impresiona oaspetele, aceasta l-a dus la „Țiriac Collection”. Cu toate că expoziția se deschide doar de joi până duminică, Ion Țiriac a făcut un sacrificiu și și-a deschis „templul” marți, pentru a-i face pe plac iubitei sale.

Irina Deleanu i-a mulțumit pentru acest gest postând o fotografie pe Facebook. Fosta gimnastă le-a arătat fanilor că s-a asortat perfect cu una dintre mașinile lui Ion Țiriac. Ea a postat la descriere un mesaj misterios însoțit de inimioare, care cel mai probabil îi este adresat miliardarului: „Potrivirea perfectă”.

Colecția miliardarului conține mașini fabricate începând cu anul 1899

Ion Țiriac și-a inaugurat galeria cu mașini în luna noiembrie a anului 2013. „Țiriac Collection” are o suprafață de aproximativ 4.300 mp, suprafață pe care regăsim modelele celor mai importanți producători auto precum Mercedes-Benz, Rolls-Royce, Jaguar, Cadillac, Ferrari, Aston Martin, Maserati, Ford, Chevrolet, Harley Davidson și Indian Scout.

Galeria aflată vizavi de aeroportul Henri Coandă din Otopeni este singura colecție actuală din lume care deține toate cele 7 modele Rolls Royce Phantom ale seriei I-VII, inclusiv 2 unități din seria a IV-a, cea mai exclusivistă generație Rolls Royce construită vreodată.
Din pasiune pentru mașini, am colecționat vehicule fabricate începând cu anii 1899. Am acum bucuria de a împărtăși această pasiune cu vizitatorii galeriei. O parte din istoria evoluției auto se regăsește în această colecție”, a declarat domnul Ion Țiriac la evenimentul de lansare din 2013.