Săgeți către Marius Șumudică lansate de un jucător de la CFR Cluj: „Dan Petrescu știe să ne motiveze”

Simion Andrei / 21.09.2021, 09:55

Adrian Păun a lansat câteva „săgeți” către Marius Șumudică, imediat după ce CFR Cluj a reușit să o învingă pe Universitatea Craiova, scor 1-0 în runda a 9-a a Ligii I. Campioana României venea după două înfrângeri consecutive. În acest context, moralul jucătorilor nu era foarte ridicat. Cu toate acestea, Păun spune că Dan Petrescu a reușit să îi motiveze foarte bine înaintea partidei și acest lucru s-a văzut pe teren.

Adrian Păun, „săgeți” către Marius Șumudică după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0

CFR Cluj a obținut prima victorie cu Dan Petrescu pe bancă, iar unul dintre jucătorii campioanei a ținut să trimită câteva „săgeți” către Marius Șumudică, fostul antrenor din Gruia.
Adrian Păun a fost titular în victoria cu Universitatea Craiova și spune că un rol important în obținerea celor 3 puncte l-a avut Dan Petrescu. „Bursucul” a știut cum să îi motiveze pe fotbaliști, într-un moment în care moralul acestora era la pământ.

O victorie foarte importantă. Aveam nevoie de această victorie să ne dea moral pentru următoarele meciuri. Veneam după două înfrângeri şi conta foarte mult să nu mai facem un pas greşit în această seară. Mă bucur că am reuşit să luăm toate cele trei puncte şi să ne dea moral pentru celelalte meciuri. Chiar dacă am venit după două înfrângeri, Mister ştie să ne motiveze. Și noi, la rândul nostru, ştim să ne auto motivăm. Mă bucur că ne-a ieşit”, a spus Adrian Păun, la finalul partidei CFR Cluj – Universitatea Craiova.

Păun: „Știm ce ne așteaptă la Craiova!”

Pentru CFR Cluj urmează un nou duel cu Universitatea Craiova, de data aceasta în șaisprezecimile Cupei României. Partida e programată pe stadionul „Ion Oblemenco”, joi, 23 septembrie, de la ora 21:30.
Adrian Păun nici nu vrea să audă de o ratare a calificării în optimi, deși spune că se așteaptă la un meci și mai dificil. Duelurile din șaisprezecimi se joacă într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab cotate:

Ştim ce ne aşteaptă la Craiova. Cu siguranţă fanii lor o să facă o atmosferă incendiară ca de fiecare dată când am jucat acolo. Normal să îşi dorească să ne învingă, dar cred că avem puterea să câştigăm din nou, chiar la ei acasă. Întotdeauna am avut şi Cupa ca obiectiv, bineînţeles că principalul obiectiv este câştigarea campionatului, după care Cupele Europene şi apoi Cupa. Dar e o competiţie importantă şi o vom trata cu seriozitate cum am făcut-o în fiecare an”, a mai spus mijlocașul de 26 de ani al CFR-ului.

Duel-șoc în Cupa României! Cele mai titrate echipe ale competiției din ultimele sezoane luptă pentru un loc în optimi.