Salariu colosal de 100.000 de lire pe săptămână! Ofertă extraterestră din partea unui club din Premier League

Giosanu Catinca / 05.12.2021, 12:56
Salariu colosal de 100.000 de lire pe săptămână! Ofertă extraterestră din partea unui club din Premier League

Oficialii de la Newcastle și-au pus în gând să reconstruiască echipa pentru a o transforma într-o forță în Premier League și în Europa. Și sunt dispuși să plătească bani grei pentru a-și atinge scopul.

Ofertă greu de refuzat pentru Jesse Lingard

Starul britanic Jesse Lingard se află în fruntea listei arabilor, mai ales că playmaker-ul de la Manchester United nu a reușit să se impună pe Old Trafford. Noii patroni ai clubului englez sunt dispuși să facă eforturi colosale pentr a-l convinge pe fotbalistul de 28 de ani.

Mijlocașul ofensiv al celor de la Manchester United mai are contract cu gruparea engleză până în vara anului 2022. Britanicul a refuzat reînoirea contractului cu clubul de pe Old Trafford, așa că poate pleca gratis în vară.

Patronii de la Newcastle sunt dispuși să îi ofere un salariu record lui Lingard. În jur de 100.000 de lire pe săptămână, atât pun la bătaie șeifii pentru semnătura tânărului fotbalist, transmit cei de la The Times. Contractul ar urma să fie semnat pe patru ani, în cazul în care Jesse Lingard va accepta propunerea.

În momentul de față, Newcaslte se află pe locul 19 în Premier League, penultimul în clasament, cu doar 10 puncte.

Real Madrid și PSG îl vor, de asemenea, pe mijlocașul englez

Prestațiile englezeului în tricoul londonezilor l-au adus pe acesta în atenția mai multor cluburi din Europa. Și cei de la Real Madrid se luptă pentru semnătura sa. Spaniolii îl monitorizează atent pe britanicul care s-a întors United în vară. Pe lista echipelor interesate de Lingard se numără și PSG, dar și Inter Milano, notează ESPN.

Lingard este un fotbalist crescut de Manchester United. În 2012, acesta a fost împrumutat la Leicester, iar apoi a mai trecut, tot sub formă de împrumut, pe la Birmingham, Brighton și Derby County.

15 milioane de euro este actuala cotă de piață a mijlocașului care va evolua până în vară la West Ham.