Salariul fabulos al lui Edi Iordănescu la naționala României. Este suma corectă pentru actualul selecționer?

Giosanu Catinca / 05.06.2022, 12:55
Salariul fabulos al lui Edi Iordănescu la naționala României. Este suma corectă pentru actualul selecționer?

Edi Iordănescu se confruntă cu probleme majore. El le-a transmis suporterilor echipei naționale a României că va face tot ce ține de el pentru a califica echipa la Campionatul European din Germania, care va avea loc în 2024. În ciuda declarațiilor făcute, prima reprezentativă nu a reușit să câștige niciun meci sub comanda sa.

Val de critici dure la adresa lui Edi Iordănescu

Iubitorii fotbalului românesc au ajuns să spună că Edi Iordănescu nu își merită salariul. El are un venit destul de mare la prima reprezentativă. De fapt, câștigă aceeași sumă pe care o încasa Mirel Rădoi pe vremea când era selecționer.

Fiul cel mare al generalului Anghel Iordănescu are un salariu lunar de 20.000 de euro. Suma va crește considerabil în cazul în care Edi va face treabă bună la națională.

Își merită Iordănescu jr banii?!

Cei de la ziare.com scriu că salariul selecționerului va ajunge la 30.000 de euro în campania de calificare la Campionatul European din 2024.

Salariul lui Edi Iordănescu e mai mic decât al lui Cosmin Contra și decât al lui Christoph Daum. Acesta din urmă primea 45.000 de euro lunar.

”Ce i-o fi trebuit lui Edi Iordănescu echipa națională”

Problema este că selecționata lui Edi Iordănescu nu a reușit să găsescă soluții de a marca măcar un gol în meciul cu Muntenegru. Tricolorii au debutat cu stângul în grupa din Liga Națiunilor, iar tehnicianul a fost aspru criticat.

N-am văzut niciun pic de forță. La forță și viteză ne-au depășit în totalitate cei din Muntenegru, cei de pe locul 146 sau 164. Îmi pun întrebarea, ce i-o fi trebuit lui Edi Iordănescu echipa națională, ca să își strice cariera? Începuse bine, dar acum începe să și-o distrugă.

Chiricheș trebuia să joace la mijloc, la închidere, nu fundaș central. Acolo trebuia să apară Burcă! Eu n-am văzut un jucător de la noi care să aibă cârcel. La noi nu există, n-am câștigat un duel corp la corp. Nu se poate așa ceva! Nu sunt răutăcios, mă doare sufletul, dar nu se poate.”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.