Salvarea lui Dinamo poate veni din America. Milionarul care stă în casa lui Will Smith vrea Steaua sau Dinamo. „Vin cu 10 milioane de euro”

Radu Bordei 16.11.2021, 23:23

Cel mai bogat patron din Liga 1 poate veni din America. Un om de afaceri român, care a avut un succes fulminant peste Ocean, este gata să investească masiv în fotbalul românesc. Pentru că are pretenții importante, a pus ochii pe cele mai mari branduri din România.

Steaua și Dinamo sunt în situații delicate, în acest moment al istoriei. Steliștii sunt în Liga secundă și chiar caută un investitor, pentru a putea promova. În Ștefan cel Mare, situația este și mai dramatică, clubul este în insolvență și dacă nu se aprobă planul de reorganizare, se poate ajunge la faliment.

Investitorul minune, care poate veni din America. „Acum vin cu 10 milioane”. Stă în vila lui Will Smith

La 36 de ani, Adrian Ghilă, a ajuns să fie menționat în Young Forbes, ca un afacerist de mare succes. Acesta are un portofoliu de afaceri de invidiat: imobiliare, construcții, petrol, rulote de lux, spălătorii auto (care sunt eco-friendly), tehnologie și aplicații online. A strâns o avere mare și locuiește în California, în fosta vilă a starului de la Hollywood, Will Smith.

Omul de afaceri este interesat și de fotbal, mai ales că în România a făcut și sport. A jucat handbal pentru Steaua, așa că pasiunea pentru sport nu a dispărut.

Mă gândesc să investesc în fotbalul românesc. Sunt echipe care au nevoie de investitor, care caută o schimbare. Orice român și-ar dori să dețină Steaua sau Dinamo. Cred că sunt nevoi diferite la fiecare club. Amândouă au potențial foarte, foarte mare. Au un palmares bun, au o istorie în spate. Trebuie să poți să faci ceva bun, să aduci ceva în plus.

Partea financiară o am, aș putea aduce acum 10 milioane de euro dacă ar fi nevoie, a delcarat omul de afaceri, la Digisport

Planul pe care îl are omul de afaceri pentru Steaua sau Dinamo. Cum vrea să aibă succes în Liga 1

Adrian Ghilă a recunoscut că nu a avut, încă, nicio discuție, pe marginea acestui subiect. Omul de afaceri doar tatonează terenul. Un apropiat al impresarului Anamaria Prodan, afaceristul a stabilit un potențial plan, dacă ar prelua vreun club.

La Steaua e nevoie de capital, de un buget pe următorii ani și de multă răbdare. Steaua este o echipă curată acum, cu potențial foarte mare. La Dinamo sunt lucruri din trecut care trebuie rezolvate, dar nu e ceva de speriat. Și aici ar fi nevoie de un buget sănătos pe următorii ani, spune afaceristul

Urmăriți Playsport.ro și pe