Salvatorul Patrick Mouratoglou, pus la zid fără milă: „Acum serios, ce a făcut pentru Simona Halep?”

Giosanu Catinca / 27.05.2022, 09:24
Salvatorul Patrick Mouratoglou, pus la zid fără milă: „Acum serios, ce a făcut pentru Simona Halep?”

Patrick Mouratoglou a fost aspru criticat după ce Simona Halep a fost eliminată în turul secund la Roland Garros de către ocupanta locului 74 WTA, Qinwen Zheng, care a învins-o cu scorul de 6-2, 2-6, 1-6.

Fanii româncei sunt de părere că Halep nu și-a îmbunătățit jocul de când a început să lucreze cu antrenorul francez. Cât despre Patrick, ei cred că acesta se va întoarce în staff-ul Serenei Williams după rezultatele dezastruoase ale Simonei Halep.

Val de critici, ironii şi jigniri la adresa lui Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou i-a dezamăgit pe fanii Simonei Halep. Românii nu mai văd cu ochi buni parteneriatul dintre antrenorul francez și fosta lideră a clasamanetului mondial.

Tehnicianul a fost pus la zid după ce constănțeanca a cedat în fața chinezoaicei Qinwen Zheng (19 ani, locul 74 WTA) în turul doi la Roland Garros.

Va alerga să o antreneze pe Serena Williams la Wimbledon!” sau „Acum serios! Ce a făcut Patrick Mouratoglou pentru a-i îmbunătăți jocul Simonei Halep? Ea se chinuie în prezent cu niște jucătoare pe care obișnuia să le învingă fără probleme.”, au fost doar două dintre mesajele dure ale utilizatorilor de Twitter.

Reacția francezului: ”Îmi asum responsabilitatea”

Contestatarii lui Patrick Mouratoglou s-au legat și de rezultatele pe care românca le-a obținut la celelalte două competiții la care a participat. Halep a ajuns până în sferturile de finală, la Madrid, și în turul 2, la Roma.

Sunt lucruri mai importante în viață și nu are rost să vă supărați că a pierdut Simona Halep. Important este că, de exemplu, Rareș Bogdan a reușit să desființeze pensiile speciale în 30 de zile.”, a spus un alt individ.

Fostul antrenor al Serenei Williams a recunoscut că nu este în regulă ceea ce s-a întâmplat la Roland Garros.

Sunt rezultate insuficiente pentru cineva de calibrul Simonei Halep și îmi asum responsabilitatea. E o persoană dedicată în întregime, motivată, dă tot ce are pentru fiecare minge.”, a declarat francezul, conform treizeci.ro.

Simona Halep: ”Patrick Mouratoglou mi-a zis să mă calmez”

Simona Halep a spus, la rândul ei, că francezul a rugat-o să se liniștească după eșecul dureros și neașteptat de la Roland Garros.

Am vorbit cu Patrick și mi-a zis să mă gândesc unde vreau să joc de săptămâna viitoare. Suntem cu mintea la meciuri și o să revenim. Mi-a zis să mă calmez și că e totul ok, nu e nicio tragedie că am pierdut un meci. Îl doare, pentru că s-a întâmplat chiar la Roland Garros, dar nu e nicio problemă. Mergem înainte.”, a afirmat Simona Halep, conform Eurosport.