Șanse minime ca Universitatea Craiova să se vadă la TV. Meciul oltenilor din Conference League nu prezintă interes

Radu Bordei 19.07.2022, 17:13
Șanse minime ca Universitatea Craiova să se vadă la TV. Meciul oltenilor din Conference League nu prezintă interes

Meciul pe care Universitatea Craiova îl va disputa în Europa riscă să nu fie văzut de fanii din România. Nu este vina televiziunilor din România, sunt probleme în Albania cu echipa pe care o va întâlni formația din Bănie.

Universitatea Craiova, șanse mici să se vadă la televizor în partida din Albania. Probleme cu televiziunile locale

Suporterii Craiovei se tem că nu au unde să vadă partida dintre favoriții lor și Vllaznia Shkoder. Niciun post TV din România nu a achiziţionat drepturile de a transmite jocul. Dar acest lucru este cauzat de faptul că nicio televiziune locală nu pare să transmită partida. Clubul nu s-a înțeles la bani și a refuzat, cel puțin până acum, să ofere drepturile cuiva. Oferta de 2.000 de euro nu a fost pe placul grupării din Albania. Aceștia așteaptă o sumă mai consistentă.

Meciul se va disputa joi seară, de la 21:00 ora locală și 22:00 ora României. Dacă fanii din România nu vor avea o posibilitate să vadă meciul, în schimb 200 de suporteri vor avea noroc. Aceștia vor face deplasarea la Skhoder. Juveții vor avea nevoie de suportul lor, pentru că și fanii albanezi se vor mobiliza pentru această partidă.

Sergiu Hanca, la un pas de Universitatea Craiova. Transfer bombă pregătit de patronul Mihai Rotaru

După ce a ratat aducerea lui Alex Mitriță la Universitatea Craiova, patronul Mihai Rotaru nu se lasă și a pregătit un alt transfer bombă în Bănie.

Finanțatorul oltenilor se află în negocieri avansate cu Sergiu Hanca, internațional român de 30 de ani care evoluează în Polonia, la Cracovia. Potrivit gsp.ro, Mihai Rotaru a luat deja legătura cu reprezentanții jucătorului, dar și cu cei ai clubului polonez. Iar Hanca are șanse mari să vină în Bănie din postura de jucător liber de contract. Asta în ciuda faptului că, potrivit Transfermarkt, mai este legat contractual de Cracovia până în iunie 2025.

Transferul ar fi unul foarte bun pentru Universitatea Craiova, având în vedere că Hanca a fost o piesă importantă în angrenajul celor de la Cracovia. În sezonul trecut, el a adunat 32 de meciuri în tricoul echipei, reușind să marcheze 4 goluri și să ofere 5 pase decisive. Hanca a evoluat constant inclusiv în meciurile din pre-sezon, în care de asemenea a înscris un gol.

Hanca e un jucător polivalent ce ar putea ajuta Craiova în lupta pentru titlu

Șapte prezențe are Sergiu Hanca în tricoul primei reprezentative a României, pentru care nu a apucat să înscrie. Sosirea sa la Universitatea Craiova ar putea fi una extrem de importantă pentru antrenorul Laszlo Balint. Postul de bază al lui Hanca este cel de aripă dreapta, însă poate evolua la fel de bine și în banda stângă. De asemenea, la nevoie, el poate să coboare și în poziția de apărător lateral.

Urmăriți Playsport.ro și pe