Săpunaru, eliminat după fluierul final al meciului Rapid – FC U Craiova 1948: „Du-te, tată, la vestiare”

Octavian Vasilescu / 09.05.2022, 23:11
Săpunaru, eliminat după fluierul final al meciului Rapid – FC U Craiova 1948: „Du-te, tată, la vestiare”

Rapid a pierdut în mod dramatic meciul cu FC U Craiova 1948, scor 2-3, în etapa cu numărul 8 din play-out. Veteranul Cristi Săpunaru (38 de ani) a avut o reacție nervoasă la final și a încasat cartonașul roșu.

Săpunaru a fost iertat de o eliminare în ultimele minute de joc, dar după fluierul final a intrat în conflict cu câțiva jucători de la FC U Craiova 1948. Arbitrul Marcel Bîrsan i-a eliminat la vestiare pe Săpunaru și Lorenzo Paramatti ca urmare a conflictului izbucnit după finalul partidei.

Ce a spus Săpunaru la finalul meciului Rapid – FC U Craiova 1948

Căpitanul giuleștenilor a explicat la flash-interviu ce s-a întâmplat la finalul partidei.

A început să arate emblema aici, pe Giulești (n.r emblema Craiovei). Ai câștigat? Du-te, tată, la vestiare. Mi-am găsit și cui să răspund. Nu-mi pare rău de nimic, îmi pare rău de rezultat. Am început prost repriza a doua, am revenit în meci, am avut o grămadă de ocazii, după care am luat gol pe o minge lungă. Mergem înainte, trebuie să câștigăm meciul de la Mioveni.

Am uitat să ne apărăm la ultima fază. Suntem obligați să câștigăm la Miovenu și asta vom face. De când ne-am întors pe Giulești, stadionul a fost plin mereu. V-am spus că e stadionul prea mic”, a declarat Cristi Săpunaru.

Clasament play-out

În ultima rundă din play-out, Rapid va înfrunta CS Mioveni în deplasare. U Craiova 1948 va primi vizita celor de la Sepsi OSK, iar FC Botoșani va da peste Academica Clinceni. Primele două clasate din play-out se vor duela în semifinala barajului pentru accederea în Conference League.

Învingătoarea va înfrunta apoi locul 3/locul 4 din play-off pentru calificarea în preliminariile Conference League.

  1. Rapid – 39 pct.
  2. Sepsi OSK – 39 pct.
  3. FC Botoșani – 38 pct.
  4. U Craiova 1948 – 34 pct.
  5. UTA – 32 pct.
  6. CS Mioveni – 28 pct.
  7. Chindia Târgoviște – 23 pct.
  8. Dinamo – 22 pct.
  9. Academica Clinceni – minus 5 pct.
  10. Gaz Metan Mediaș – minus 34 pct.