Sărbătoare în familia Simonei Halep. Campioana a ratat momentul, fiind la mii de kilometri distanță

Marian Cărăvan / 24.03.2021, 13:13
Sărbătoare în familia Simonei Halep. Campioana a ratat momentul, fiind la mii de kilometri distanță

Simona Halep, ocupanta locului 3 în clasament WTA, se află în această perioadă în Florida, unde se pregătește să participe la Miami Open. Experimentata jucătoare de tenis nu a putut fi alături de cei dragi, la un eveniment important. Sărbătoare în familia Simonei Halep. Campioana a ratat momentul, fiind la mii de kilometri distanță.

Sărbătoare în familia Simonei Halep. Campioana a ratat momentul, fiind la mii de kilometri distanță

Viața de sportiv presupune multe sacrificii. Unul dintre acestea este să fii departe de cei dragi în momente importante din viața lor. Așa s-a întâmplat în această săptămână cu Simona Halep. Plecată în Statele Unite, pentru participarea la Miami Open, campioana nu s-a bucurat decât de la distanță de un eveniment de suflet. Sărbătoare în familia Simonei Halep. 23 martie este o zi cu o semnificație specială în familia campioanei noastre. Pe 23 martie sunt născuți atât tatăl, cât și fratele valoroasei sportive românce. Stere și Nicolae Halep au amânat însă petrecerea din acest an, pentru a putea fi alături și Simona Halep la evenimentul de suflet.

Simona Halep și-a felicitat de la distanță tatăl și fratele la ceas aniversar. Dar nimic nu se compară cu o petrecere în familie. Cu siguranță, aceasta se va întâmpla după revenirea Simonei în țară.

Totuși, la ceas aniversar, fratele Simonei a avut parte de o surpriză din partea soției sale, Luminița. Nicolae Halep are doi copii, o fetiță, Tania (4 ani), și un băiețel, Stere (8 luni). Ambii sunt botezați după numele părinților Simonei și ai lui Nicolae Halep.

Sarbatoare in familia Simonei Halep. Campioana a ratat momentul, fiind la mii de kilometri distanta
Sarbatoare in familia Simonei Halep. Campioana a ratat momentul, fiind la mii de kilometri distanta

Simona Halep, posibil duel cu Mihaela Buzărnescu la Miami Open

La Miami Open, primul turneu WTA 1000 din acest an, Simona Halep a fost acceptată direct în turul 2. Și o va putea întâlni chiar pe compatrioata sa, Mihaela Buzărnescu. „Miki” s-a calificat spectaculos pe tabloul principal de simplu, după ce a trecut în calificări de germanca Anna-Lena Friedsam, scor 2-6, 7-6 (4), 7-5.  În turul 1, Mihaela Buzărnescu o întâlnește miercuri pe Caroline Garcia. Dacă va trece de sportiva din Franța, Mihaela Buzărnescu va da în turul 2 peste Simona Halep.

Ocupanta locului WTA și cap de serie numărul 3 la Miami Open, Simona Halep are gânduri mari în acest an. A mărturisit acest lucru într-o conferință de presă susținută la Miami, înainte de debutul la competiția WTA din Florida.

Pentru mine, obiectivul este un Grand Slam, dacă este posibil să câştigi unul din nou. Şi Jocurile Olimpice din acest an, pentru că îmi doresc foarte mult pentru cariera mea să am o medalie. Aşa că acum sunt interesată de turnee mai mult decât de clasament”, le-a spus Simona Halep jurnaliştilor, în timpul Media Day, de la Miami Open.